Отидете към основна версия

14 007 151

Стефан Гамизов: ГЕРБ убиват хора

  • герб-
  • ваксинация-
  • бойко борисов

Провалената ваксинационна кампания и отказа на Борисов, който управлява еднолично и диктаторски, да ваксинира приоритетно уязвимите българи, както е във всяка цивилизована държава, е геноцид

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ГЕРБ трябва да бъдат отстранени от власт на всяка цена. Това са първите хора на власт след 1944 година, които убиват хора в България директно със своите действия и бездействия.

Провалената ваксинационна кампания и отказа на Борисов, който управлява еднолично и диктаторски, да ваксинира приоритетно уязвимите българи, както е във всяка цивилизована държава, е геноцид. В САЩ вече имаме спад на мъртвите от коронавирус от близо 4 пъти, а в държави като Швейцария от близо 10 пъти. Всичко това, защото се ваксинират първо и приоритетно тези, които могат да загинат от COVID инфекция - болни и възрастни. Не се ваксинират изборни комисии, които ще ти пишат протоколи за изборни резултати! Случващото се в България е геноцид.

Не си намирайте извинения, за да продължат нещата по този начин. Както правилно отбеляза някой, всеки ден в България умират толкова хора от COVID-19, все едно е паднал един самолет. Всеки ден! И всичко това, защото имаме едни абсолютно нагли некадърници и лъжци, които мислят само за себе си и насилват нацията, както го правят насилниците във всяка диктатура!

Стефан Гамизов, Фейсбук

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 168 гласа.

Свързани новини