Отидете към основна версия

6 727 69

Борисов от толкова време се снима с деца, че първите деца вече имат деца

  • бойко борисов-
  • герб-
  • деца-
  • снимки-
  • елисавета белобрадова-
  • избори-
  • пропаганда

Това, което прави Бойко Борисов, е жалко

Снимка: Facebook
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар във Фейсбук на Елисавета Белобрадова:

Да се снимаш с деца по политически кампании е изключително дъно. Но аз съм пурист и не одобрявам да продаваш каквото и да било с деца, та имам, така да се каже, философски спор с много колеги. Сирене за мазане, акции на фондовата борса, политически кампании - детският образ няма място там.

Пет години имаме родителски сайт, работим със страхотни компании, които рекламират при нас, но никога не си снимахме децата. Защото не знам дали дъщеря ми ще е ок с това след 15 години. Няма лошо един политик да се покаже 1-2 пъти годишно със семейството някъде. Да видят всички, че и той е човек, че и той трябва да купува сладоледи, да слуша мрънкане и да не спи, докато децата реват. Това изгражда така необходимия човешки образ, който, освен всичко останало, е и истина.

Да се снимаш със стотици деца, държащи знаменца на ГЕРБ, облечени с фланелки с твоето собствено лице, е жалко. Но не съм възмутена, да не съм дошла вчера тук. Бойко Борисов от толкова време се снима с деца, че първите деца, дето се снима с тях, вече имат деца.

Просто ми се дощя да си припомним, че така не се прави.

Елисавета Белобрадова е съосновател на родителската дигитална платформа „Майко Мила”, социален предприемач и председател на фондация „Майко Мила“, която стои зад каузата „Оле Мале“ в подкрепа на родители на деца с увреждания. Кандидат на „Демократична България” за народен представител в 23 МИР.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 45 гласа.

Свързани новини

  • "Ние, като общество, предадохме децата си"

    Коментар на Елисавета Белобрадова от "Демократична България": Ние, като общество, предадохме децата си. Не ни е за пръв път, но сега го п ...
    24.08.2021
    6 806
    113
  • Неадекватен

    Борисов втрещи и свои, и чужди, след като отиде при Ердоган седмица преди вота у нас. Неслучайно дежурните "кънчовци" са в ступор и никой ощ ...
    04.07.2021
    71 228
    292