Отидете към основна версия

78 328 179

Гуруто на Путин разкри целта на войната в Украйна

  • александър дугин-
  • русия-
  • украйна

Сега - точно сега, в огън, прах и кръв

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Русия в Украйна ще възстанови реда, справедливостта, просперитета и достойните стандарти на живот. Русия носи със себе си свобода. Русия е единствената славянска държава, която успя да се превърне в световна империя, тоест абсолютно суверенна сила.

Това пише придворният философ на Кремъл и един от най-близките съветници на руския президент Владимир Путин - Александър Дугин. Той е идеологът на "русский мир".

Никой друг от славяните - нито източни, нито западни, нито южни - не успява в това. Много опитаха - българите и сърбите бяха на ръка разстояние от него. Но само руснаците успяха да стигнат до финалната линия. Не сме първи във всичко.

И ние смирено си го признаваме. И ние сме готови да се учим и да бъдем благодарни на тези, които са по-добри от нас. Но да изградим Световната Империя, наша е задача, знаем как да го направим.

Ето защо сме Рим. А тези, които ни се противопоставят - са Картаген. Картаген. също беше голям, силен и силата му сякаш нямаше граници.

Този лимит е определен от Рим. Сега - точно сега, в огън, прах и кръв - Третият Рим поставя лимит на Новия Картаген, сваляйки всемогъществото на Вавилонската блудница.

Никога не можем да се откажем от моделите на свещената история, постоянно повтарящи се от възраст на възраст... И от възраст на възраст Руският Изток спасява Руския Запад от неруския Запад. Защото ние сме Рим. Защото Рим сме ние.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 359 гласа.

Свързани новини