Отидете към основна версия

9 966 292

Емил Василев: Винаги Русия е предавала и продавала България

  • възраждане-
  • русия-
  • българия-
  • нато-
  • протест

България се оказа най-бедната от всички други държави, които членуваха в комунистическия блок

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Да попитам феновете на Сибирския злодей - какво освен голия си х.й би ни дала Русия ако излезем от НАТО и ЕС и се присъединим към общностите, в които братушките членуват? Труден за тях въпрос.

Това коментира във "Фейсбук" адвокат Емил Василев.

Та да отговоря вместо тях - нищо няма да ни даде, а ще ни вземе, както винаги го е правила. Ама Русия ни освободи от турците.

Да, освободи ни, за да ни продаде, при това много пъти.

Даже ни продаде предварително,

като в навечерието на Освободителната война обеща цялата Нишка епархия вкл. Пирот на сърбите, а Северна Добруджа на румънците.

Втори път ни продаде на Берлинския конгрес, като изтъргува Санстефанска България за териториални разширения в Молдова, та загубихме за вечни времена Македония.

Трети път ни продаде, като отказа да признае Съединението и насъска сърбите да ни обявят Сръбско-българската война. Ама те ни даваха суровини и нефт на безценица по време на социализЪма...

Глупости на търкалета. СССР загуби икономическата война със Запада,

а България се оказа най-бедната от всички други държави,

които членуваха в комунистическия блок. Явно ако нещо на някого е давала, Русия най-малко на нас е давала, щото им бяхме предани до малоумие. Затова сега не можем да се сравняваме с Унгария и Чехия, а дори Румъния се оказа по-напред от нас.

Та защо пък да не се върнем пак под крилото на изконния ни сибирски душманин? Таман ще се борим пак срещу световния империализъм, пък еле срещу САЩ - направо на врата ще им стъпим.

Ще цъфнем и ще вържем, гиди тъпанари ньедни, като обслужваме бензиностанцията...

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 255 гласа.

Свързани новини