Отидете към основна версия

21 123 166

Държащите ИТН на концесия решиха, че е по-добре да хвърлят държавата в хаос

  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • правителство

В три минути можете да видите потвърждението, че Слави е бил активиран да свали правителството

Снимка: Дарик
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Жеко КОЛЕВ, Фейсбук

В три минути можете да видите потвърждението, че Слави е бил активиран да свали правителството заради разбитата огромна и дългогодишна схема на Бойко Борисов и мутрите му на Капитан Андреево/Капъкуле в комбинация с отказа да бъдат дадени допълнителни 3 милиарда лева на фирмите за пътно строителство, които от 12 години са на хранилката.

В момента, в който видяха, че няма да може да се открадне от нито едно от двете места, хората, които държат Има Такъв Народ на концесия, решиха, че е по-изгодно да хвърлят държавата в хаос и да видят кои схеми могат да бъдат спасени при едно по-сговорчиво управление. Управление, което няма как да не е сговорчиво, защото има много какво да губи- включително свободата си, ако борбата за създаването на правова държава продължи.

Разговорът вървеше скучно и се градеше върху обичайните опорки, включително за Македония- тема, по която продължава да няма никакъв факт относно вдигането на ветото. В момента, в който интервюиращият Константин Вълков от “Дарик Радио” се опита да захване безспорно важната тема за разбитата схема на Капъкуле, Слави излезе извън контрол, забрави за учтивата форма и започна се кара на журналиста като на първокласник.

Слави повтори над 10 пъти, че няма абсолютно никаква информация и отношение по темата, до момента, в който му напомниха, че негови депутати в съучастие с депутати на ГЕРБ и ДПС, се опитаха да спрат разбиването на схемата. Тогава изведнъж Слави се сети, че всъщност следял внимателно темата и нямало такова нещо- неговите депутати просто казали, че имало хаос на границата, но не че не трябвало да се маха фирмата черна касичка…

Вижте сами за каква нервност става въпрос и как всяка дума и изражение потвърждават дълбоката зависимост на този човек.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 218 гласа.

Свързани новини