Отидете към основна версия

8 849 57

Асен Василев е желано от руската диктатура и български олигарси лице. Промяната приключи, засега!

  • асен василев-
  • руска диктатура-
  • олигарси-
  • промяна-
  • желан

Да поздравим и Пеевски с добрата му работа, да участва в интриги и манипулации за кандидат за премиер, който е благосклонен към него.

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Май се оказах прав пак?
Преди колко седмици казах, че Асен Василев е избор на Кремъл, санкционираните от САЩ и олигарсите за премиер на България?
Поздравявам руските служби за външно разузнаване за перфектно свършената работа с цялата няколко месечна подготовка и особено мероприятията от последните дни, които създадоха нужната основа със стрес на обществото и хаос, за да може Кирил Петков, да бъде принуден да замени себе си с желаното от руската диктатура и български олигарси лице Асен Василев.
Повече ПП не може да получава моята подкрепа.
Асен Василев опази цялата руска инфраструктура от хора работещи за диктатурата в Москва в енергетиката и подкрепи с милиарди проруските олигарси през последните 6 месеца.
Да поздравим и Пеевски с добрата му работа, да участва в интриги и манипулации за кандидат за премиер, който е благосклонен към него.
Сега вече сме близо до сделка между мафията и диктатурата в Москва за правителство устройващо всички зли сили в България.
Москва ще създава хаос с “тука има-тука няма” руско посолство, а правителството ще е тяхно.
Перфектна среда за Асен Василев да ги опази и обогати всичките.
Промяната приключи, засега!

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 88 гласа.

Свързани новини