Отидете към основна версия

6 064 172

Путин: 99,9% от руснаците са готови да се жертват за мен

  • военни престъпления-
  • владимир путин-
  • русия-
  • украйна-
  • война-
  • руснаци-
  • кремъл-
  • пейтриът-
  • мобилизация

Путин вече жертва 100 000 войници, да се готвят следващите в списъка

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Руският президент Владимир Путин отново припомни на руските граждани, че трябва да са готови да умрат за него – дори без никаква причина.

„99,9% от нашите граждани, нашите хора, са готови да жертват всичко в името на родината си - за мен тук няма нищо необичайно. Това обаче още веднъж ме убеждава, че Русия е специална страна и имаме специален народ“, заяви Путин в интервю за предаването „Москва. Кремъл. Путин“ по телевизия „Русия 1“.

Това е и мечтата на всеки руснак – да умре на фронта в Украйна, докато Путин не смее да излезе от бункера си. Бягството на стотици хиляди руснаци след обявяването на мобилизация в страната е доказателство за това.

Халюцинациите на бункерния лидер Путин обаче не спират дотук. Той заяви , че е „100 процента сигурен“, че Русия ще е в състояние да унищожи системите за противовъздушна отбрана „Пейтриът“, ако САЩ ги доставят на Украйна. Руската „безаналогова“ армия в Украйна има богат опит в унищожаването на вражеска техника – тя унищожи 300% от системите HIMARS, както и много повече украински танкове, отколкото ВСУ притежават. Това, разбира се, са изнесените данни от Министерството на отбраната на РФ. Няма никаква причина да се съмняваме в достоверността им.

В средата на декември Руската федерация предупреди САЩ, че ако доставят „Пейтриът“ в Украйна, ще има „сериозни последици“. САЩ до такава степен се притесниха от заплахите на Кремъл, че само дни по-късно обявиха, че ще има такива доставки за Украйна.

Цирковото представление на режима на Путин придобива все по-комични измерения, след като за първи път президентът на РФ призна, че в Украйна се води „война“, а днес отново замоли за мир. На 24 февруари, когато започна непредизвикано пълномащабната война срещу Украйна, Путин не искаше и да чува за мирни преговори с „нацистите в Киев“. Десет месеца по-късно, когато загуби 100 000 войници, Путин промени набързо стратегията си. „Самая могучая“ армия не успя за 300 дни да достигне Киев, макар че трябваше да го направи за 3 дни. Путин моли за мир, докато неговите войници продължават да извършват военни престъпления срещу цивилното население на Украйна.

Циркът „Кремъл“ е във вихъра си. Сипе заплахи, от които никой не се впечатлява. И убеждава руснаците, че трябва да умрат в безсмислената война на Путин...

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 151 гласа.

Свързани новини