Отидете към основна версия

2 560 15

Габриел Вълков: Мутрите са превзели съдебната система, прокуратурата, обществените поръчки

  • мутри-
  • държава-
  • управление

Председателят на Младежко обединение в БСП излезе с с остра реакция срещу депутата от “Демократична България” Ивайло Мирчев

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ето какво пише той:

Г-н Мирчев в своя публикация в социалните мрежи по случай убийството на Алексей Петров коментира, че мутрите и мафията били превзели цялата държава. Това което той казва, е самата истина и всички ние го знаем. Мутрите са превзели съдебната система, прокуратурата, обществените поръчки и държавата се тресе от скандали, корупция и убийства.

Г-н Мирчев, след като управлявате точно с тези мутри това означава ли, че вие сте съгласни с всички тези неща, които се случват? Защо тогава управлявате държавата заедно с тези мутри и какво прави вашето правителство за решаването на тези проблеми? Също така, сериозно ли си мислите, че заедно с тези мутри можете да направите истински промени в Конституцията и истинска съдебна реформа от каквато имаме нужда?

Доколкото за неговото изказване по случай улицата, ние бяхме на улицата всеки божи ден, за да свалим мутренското управление на България, за да дойдете тази безпринципна сглобка между ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС и да го върнете обратно на власт. Не е звучи сериозно и още повече морално, точно г-н Мирчев да говори за нетърпимост, кото трябвало да дойде от улицата, след като предадоха надеждите на стотици хиляди млади хора борещи се за промяна.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 41 гласа.

Свързани новини