Last news in Fakti

17 Август, 2023 19:00 2 551 15

Габриел Вълков: Мутрите са превзели съдебната система, прокуратурата, обществените поръчки

  • мутри-
  • държава-
  • управление

Председателят на Младежко обединение в БСП излезе с с остра реакция срещу депутата от “Демократична България” Ивайло Мирчев

Габриел Вълков: Мутрите са превзели съдебната система, прокуратурата, обществените поръчки - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ето какво пише той:

Г-н Мирчев в своя публикация в социалните мрежи по случай убийството на Алексей Петров коментира, че мутрите и мафията били превзели цялата държава. Това което той казва, е самата истина и всички ние го знаем. Мутрите са превзели съдебната система, прокуратурата, обществените поръчки и държавата се тресе от скандали, корупция и убийства.

Г-н Мирчев, след като управлявате точно с тези мутри това означава ли, че вие сте съгласни с всички тези неща, които се случват? Защо тогава управлявате държавата заедно с тези мутри и какво прави вашето правителство за решаването на тези проблеми? Също така, сериозно ли си мислите, че заедно с тези мутри можете да направите истински промени в Конституцията и истинска съдебна реформа от каквато имаме нужда?

Доколкото за неговото изказване по случай улицата, ние бяхме на улицата всеки божи ден, за да свалим мутренското управление на България, за да дойдете тази безпринципна сглобка между ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС и да го върнете обратно на власт. Не е звучи сериозно и още повече морално, точно г-н Мирчев да говори за нетърпимост, кото трябвало да дойде от улицата, след като предадоха надеждите на стотици хиляди млади хора борещи се за промяна.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 байгън

    27 6 Отговор
    ибайло мирчев е политическа ШМАТКА вън от парламента бо----и
  • 2 Раковски

    34 5 Отговор
    Браво момъко, каза им го на сглобаджийте от ПП ДБ- честити им брака с Боко Тиквата.
  • 3 анонимен

    25 9 Отговор
    БСП създадоха мутрите.Сега крадеца вика дръжте крадеца. Нямат срам.
  • 4 Абе

    28 2 Отговор
    Къде е баце, къде се покри този главанак?
  • 5 Добър ден

    18 3 Отговор
    и за това ще им увеличат заплатите с 15%. Младите чакали с по около 750лв. Дъртите хиени над 1 000лв. месечно. На всички други на държавна ясла между 150 и 200лв. Народа да го ...... .
  • 6 чекмеджанъ

    17 2 Отговор
    вярно е, превзели сме и се гаврим с народа
  • 7 Гост

    16 6 Отговор
    Както какъв се изказва този пильо. Че те БСП създадоха мутрите. Това е проблема на политиката в БГ. Идват нови Габриеловци наследници на Локановци, Герговци и Корнеловци!
  • 8 Инж

    17 1 Отговор
    Благодарение на Сергей Станишев (СС) и Сакскобургготски!!!! Така че....
  • 9 Т.е.

    14 4 Отговор
    ПосолствоТО е превзело съдебната система, прокуратурата, обществените поръчки
  • 10 Шемет

    8 0 Отговор
    България вече проби дъното политици олигарси бизнесмени прокурори съди и мутри всичко е едно!
  • 11 шопендар

    8 1 Отговор
    МУТРИ ВЪН--------------ДА ЖИВЕЯТ МУТРИТЕ.МИ ТЕ НИКОГА НЕ СА ИЗЛИЗАЛИ ОТ ВЛАСТТА,САМО СЕ СМЕНЯТ,С КОЙТО Е ЖИВ РАЗБИРА СЕ.МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА.И ПОД МУТРИ НЕ СИ ПРЕДСТАВЯЙТЕ БОРЧЕТА С РАЗМЪКНАТИ АНЦУЗИ.
  • 12 Хоц

    3 2 Отговор
    Тоз другар май е забравил, че Корнелия и бсп гласуваха под строй в парламента заедно с гербдпс. Или твърди, че са били опозиция?
  • 13 Герган

    4 0 Отговор
    ДС беше организирала схемата на управление на България , за дълги години напред. Създадоха собствена Конституция, собствени закони, йерархия на МВР, Прокуратура, Съдебна власт. Мутрите съвместно с Правителствата, без изключение, работеха усилено за собствено забогатяване и лични облаги. Схемата съществува и сега . За да се разбие тази схема, трябва да се почне отначало, използвайки чуждия опит , с много усилия и непопулярни мерки. Друг начин НЯМА.
  • 14 НПО

    0 1 Отговор
    Вярно! Габриел от всичко разбира!:) Даже и като беше Габриела пак от всичко разбираше!:)
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.