Отидете към основна версия

1 714 16

Арман Бабикян: Силата на другите винаги е резултат и от нашата слабост

  • дясна политика-
  • данъчни закони

Къде е дясното в промените на данъчните закони? Как се подкрепя бизнеса, иновациите, образованието? Защо се удря ИТ сектора, а ресторантите пребивават като фискален любимец ?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Почитаемият Христо Иванов вчера обяви зрелост в културата на договаряне. Дългите сюжетни линии давали плътност на образите и десните хора се налагало да получат дългосрочни приоритети!!!

Впечатляващо! Не бе трудно да се предвиди, че ще стартира процедура по " отмирисване" от унизителното пребиваване в скута на Пеевски - Борисов. Но виждаме и нещо повече, претенция за ментор на десните възгледи в бъдеще? Няма да се спирам на моралните кадрили, които пренасят една фигура от лодката в заливчето до позора в Министерски съвет.

По скоро е интересна дясната претенция при днешните данъчни промени! Къде е дясното? Как се подкрепя бизнеса, иновациите, образованието? Защо се удря ИТ сектора, а ресторантите пребивават като фискален любимец ? Дерогацията - Лукойл? Монопола над складовете за съхранение? Цена на газ над борсовата? Социални " бонбони" на калпак?

Още се мотаме с проектите за нови реактори в Козлодуй. Къде е диверсификацията? Кой управлява мините? Проекта как хората да станат състоятелни е провален от претендентите на Христо Иванов, защото теорията никога не се превърна в практика. А съображенчеството с по - силния даде хоризонт на други актьори от ГЕРБ да повтарят " правилни" неща, да не ги правят никога и да обсебват безгранична власт! Силата на другите винаги е резултат и от нашата слабост, а защитните пледоарии са добри само от действащи адвокати!

(Текстът е от фейсбук страницата на автора)

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 18 гласа.

Свързани новини