Отидете към основна версия

2 708 26

Калоян Методиев: Коя е тази сила, която счупи чувството за самосъхранение на Иван Таков и го употреби еднократно?

  • калоян методиев-
  • сила-
  • иван таков-
  • чувство за самосъхранение-
  • употреба

Коя е тази сила, която разцепи от раз половината група на "Възраждане" в СОС, които "драха" ризи в кампанията, че ще са алтернатива в София? , пита политологът

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коя е тази сила?
Коя е тази сила, която може да накара председател на столична организация да жертва политическата си кариера и да тръгне срещу собствената си партия, за да участва в Сглобка в Столичния общински съвет с ГЕРБ, ПП-ДБ и половин група от Възраждане?
Коя е тази сила, която принуждава Иван Таков да влезе в мнозинство без да има абсолютно никаква нужда от гласовете на общинските съветници от БСП в София, които той води?
Коя е тази сила, която „кара“ Иван Таков да тръгне срещу легитимно решение на Националния съвет, Изпълнителното бюро и категоричната воля на лидера си – Корнелия Нинова да не се влиза в Сглобка в София?
Коя е тази сила, която счупи чувството за самосъхранение на Таков и го употреби еднократно?
Още по време на кампанията питах в серия от статии и интервюта: откъде са парите за скъпата кампания на Ваня Григорова с море от билбордове, визуализации, медийни участия? Тя препрати за отговор към Таков.
Коя е тази сила, която разцепи от раз половината група на "Възраждане" в СОС, които "драха" ризи в кампанията, че ще са алтернатива в София?
Та, въпросът днес е „Коя е тази сила"?

Коментарът е публикуван на Фейсбук страницата на автора

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 23 гласа.

Свързани новини