Отидете към основна версия

5 422 13

Сидеров буйствал и в заведение

  • сидеров-
  • буйствал-
  • заведение-
  • волен сидеров
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няма нищо случайно в постъпките на Волен Сидеров,  навярно това е методично поведение на политическия лидер. До този извод достигнаха посетители на столичното заведение "Магнито", които се „опариха”  от срещата с него. Те дни наред се чудели дали да обявят за скандалното държание на лидера на Атака Волен Сидеров, но след като научили вчера за новата му изцепка – бой над млад мъж и полицай и пререканията с френския дипломат Стефани дьо Мартие – директор на „Алианс Франсез“ във Варна, възмутените граждани се оплакаха пред Факти.бг. Е, нищо ново под слънцето, но допустимо ли е, питат се потърпевшите.

А ето и конкретната скандална история:

На 3 януари около полунощ в столичният пиано бар, намиращ се на бул. „Раковски”, Сидеров пирува с депутатите от Атака Деница Гаджева, Милена Александрова, Калина Балабанова и Димитър Димитров. На масата във формата на роял на депутатите сервирали луканки и пастърма, както и алкохол.  И до тук нищо лошо.

В същото време в заведението се намира и компания от около 12 души, както и още една в компания в едно от сепаретата.

Другите две компании също се веселели, танцували. Някои от 12-членната групата се снимали с телефоните взаимно без да обръщат внимание на останалите посетители. В един момент обаче депутатките насочили своите телефони и започнали да ги снимат, което не впечатлило компанията.

Първият скандал избухнал, когато част от компанията си тръгвала. Огромна била изненадата на напускащите заведението, когато били спрени от охраната на заведението, която им поискала GSM-те, за да изтрият от тях всички снимки. Тогава избухнал и скандалът. Възмутените посетители на заведението коментират, че който иска да не бъде сниман, да си седи вкъщи. Още повече, че депутатите от Атака не са били снимани тенденциозно, дори и случайно да са попаднали в кадър.

Но сагата не свършва до тук. Малко по-късно, без да е ясно какво е взривило Сидеров, той започнал да скача като „петел” срещу другата компания, по думите на очевидци. Вероятно е чул нещо, което не му е харесало, или пък как го гледат, твърдят присъстващите.  Депутатите около него, единият облечен в анцуг, веднага скочили да го подкрепят със същият тип агресивно поведение, налитайки на бой. На масата освен млада жена седели и две момчета, които запазили самообладание и не се включили в екшъна, разказват очевидци пред Факти.бг.

Хората си задават въпроса това ли е поведението на българския депутат?! Какъвто и имунитет да има, допустимо ли е да проявява подобен род агресия и поведението му да е хулиганско?! И не е ли време законът да бъде еднакъв за всички.

Интересно защо досега нямаше реакция на системните издънки на политика - стрелбата по беззащитни хора на магистрала "Тракия", вандалската провокация срещу поклонниците в джамията в София, пиянството му и скандалът в немските авиолинии, ходенето му с пистолет в парламента, бягството от ресторанта в Брюксел без да е платил сметката, ходенето му в хотел в Париж за 3 000 Евро на вечер с пари от държавната субсидия и пътуването в Куба на рождения ден на приятелката му, докато парламентът приемаше бюджета. Към тези „приключения“ се прибави и случката на летище Варна,  както и днешното оплакване, което говори за  отношението му към редовия му  избирател.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини