Last news in Fakti

8 Януари, 2014 15:30 5 420 13

Сидеров буйствал и в заведение

  • сидеров-
  • буйствал-
  • заведение-
  • волен сидеров
Сидеров буйствал и в заведение - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няма нищо случайно в постъпките на Волен Сидеров,  навярно това е методично поведение на политическия лидер. До този извод достигнаха посетители на столичното заведение "Магнито", които се „опариха”  от срещата с него. Те дни наред се чудели дали да обявят за скандалното държание на лидера на Атака Волен Сидеров, но след като научили вчера за новата му изцепка – бой над млад мъж и полицай и пререканията с френския дипломат Стефани дьо Мартие – директор на „Алианс Франсез“ във Варна, възмутените граждани се оплакаха пред Факти.бг. Е, нищо ново под слънцето, но допустимо ли е, питат се потърпевшите.

А ето и конкретната скандална история:

На 3 януари около полунощ в столичният пиано бар, намиращ се на бул. „Раковски”, Сидеров пирува с депутатите от Атака Деница Гаджева, Милена Александрова, Калина Балабанова и Димитър Димитров. На масата във формата на роял на депутатите сервирали луканки и пастърма, както и алкохол.  И до тук нищо лошо.

В същото време в заведението се намира и компания от около 12 души, както и още една в компания в едно от сепаретата.

Другите две компании също се веселели, танцували. Някои от 12-членната групата се снимали с телефоните взаимно без да обръщат внимание на останалите посетители. В един момент обаче депутатките насочили своите телефони и започнали да ги снимат, което не впечатлило компанията.

Първият скандал избухнал, когато част от компанията си тръгвала. Огромна била изненадата на напускащите заведението, когато били спрени от охраната на заведението, която им поискала GSM-те, за да изтрият от тях всички снимки. Тогава избухнал и скандалът. Възмутените посетители на заведението коментират, че който иска да не бъде сниман, да си седи вкъщи. Още повече, че депутатите от Атака не са били снимани тенденциозно, дори и случайно да са попаднали в кадър.

Но сагата не свършва до тук. Малко по-късно, без да е ясно какво е взривило Сидеров, той започнал да скача като „петел” срещу другата компания, по думите на очевидци. Вероятно е чул нещо, което не му е харесало, или пък как го гледат, твърдят присъстващите.  Депутатите около него, единият облечен в анцуг, веднага скочили да го подкрепят със същият тип агресивно поведение, налитайки на бой. На масата освен млада жена седели и две момчета, които запазили самообладание и не се включили в екшъна, разказват очевидци пред Факти.бг.

Хората си задават въпроса това ли е поведението на българския депутат?! Какъвто и имунитет да има, допустимо ли е да проявява подобен род агресия и поведението му да е хулиганско?! И не е ли време законът да бъде еднакъв за всички.

Интересно защо досега нямаше реакция на системните издънки на политика - стрелбата по беззащитни хора на магистрала "Тракия", вандалската провокация срещу поклонниците в джамията в София, пиянството му и скандалът в немските авиолинии, ходенето му с пистолет в парламента, бягството от ресторанта в Брюксел без да е платил сметката, ходенето му в хотел в Париж за 3 000 Евро на вечер с пари от държавната субсидия и пътуването в Куба на рождения ден на приятелката му, докато парламентът приемаше бюджета. Към тези „приключения“ се прибави и случката на летище Варна,  както и днешното оплакване, което говори за  отношението му към редовия му  избирател.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    3 2 Отговор
    В една нормална държава, този си е закопал политическата кариера, и моментално ще бъде освидетелстван.

    Коментиран от #10

  • 2 Пацо

    3 2 Отговор
    Сидеров е поредната българска ирония.
    Този, който претендира че е патриот и родолюбец, бореца за Велика България, този който се оприличава на новия Васил Левски в действителност е символ на падението и отмирането на българина като нация.
    Много хора за съжаление не разбират това.
  • 3 GETI

    1 4 Отговор
    Точното определение относно случаят Сидеров е: Аз казвам че,имам 55см к.р с 3кг.м.де и никой няма право да не ми вярва докато,не ме види,обара,огледа. Само лапнишаранковците хващат вяра,защото това е написано в една от медиите тук,всеки друг здравомислещ разбира лъжата изречена от мен. Или простичко казано: Лъжите са достатъчни,за да създават мнения(на лековерният),а мнението вече се превръща в истина.
  • 4 Бай Иван

    2 5 Отговор
    Изкараха го по черен от дявола.Не смятате ли ,че това е политическа поръчка?
  • 5 асен

    2 2 Отговор
    ще си умра от кеф ако някой го центрова в десятката - самозабравил се
  • 6 трезво мислещ

    1 3 Отговор
    Една сопа му трябва тъй по дебела,дрянова.
  • 7 EMSKI

    2 0 Отговор
    Нещо гнило има тука..всички праведни,само Сидеров е най-черния дявол!!! Ще се размирише още,някой разбърка л...то!!
  • 8 Marin Marinov

    0 2 Отговор
    Е .ати шозофреника е тоя.На тоя трябва да ну се отнеме властта защото много си е повярвал.До кога ще безчинства по улиците с пасмината която се влачи с него? Кои са тия,че ще казват кой да си слага маска и кой не?Още утре ще се поява с маска на Сидерчето и с чалма от горе и искам тоя лумпена дето отиде в Нова ТВ да ми посика на мен обяснение.Май ще падне по гръб много бързо.Нещастници.Писна ни от вас паплач такава.
  • 9 nikis72

    0 2 Отговор
    този е за затвора
  • 10 Tatqna Delcheva

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Монго":

    Takav 4ovek nqma mqsto v parlamenta....toi e s bolen mozak.
  • 11 Монго

    0 2 Отговор
    Лично, ако господин Сидеров чете тези сайтове. Съм готов да се срещна с него, насаме, където си избере. Кеф му тепих, татами, ринг,...или ако черпи в хотел в Париж. Може и пък /с този болен мозък/ да разбере нещо за национализЪма, и има ли почва той у нас.
  • 12 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Е добре де ,ще го махнем г-н Сидеров , но давате ли си сметка какво ,ще дойде след него?
  • 13 Монго

    0 0 Отговор
    Друг луд, то лудите в нашата страна-бол. Но най- лудите сме ние , защото им "уйдисваме" на акъла на такива, като В.С., Андр. СТ.,Л.М.,Б.Б.,Цв.Цв....