Отидете към основна версия

694 0

Треньорът на Виляреал: Бихме заслужено

  • торал-
  • виляреал-
  • ливърпул-
  • лига европа

"Добър резултат, но не знаем дали ще е достатъчен", добави Марселино Гарсия Торал

Снимка: БТА/АР

Виляреал победи Ливърпул с 1:0 в първи полуфинал в Лига Европа. Единственото попадение падна в добавеното време на двубоя.

"До последния сигнал можеш да вкараш или да допуснеш гол и този път имахме достатъчно късмет да вкараме в последната минута", заяви треньорът на испанския тим Марселино Гарсия Торал.

"Постигнахме добър резултат, но не знаем, дали ще бъде достатъчен до края на сблъсъка. Резултатът не бе несправедлив и не сме победили Ливърпул с късмет. Знаехме, че ще бъде много трудно и равностойно, с много ритъм и интензивен футбол. За наше щастие вкарахме гол в самия край", добави специалистът.

"Като цяло сме много доволни от мача. Защитавахме се добре, много съм горд с играчите. Все още сме далеч от края, но сме по-близо, отколкото бяхме в 88-ата минута", завърши Гарсия Торал.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Клоп: На "Анфийлд" ще бъде различно

    Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обеща големи мъки за Виляреал на реванша от полуфиналите на Лига Европа. Испанците спечелиха драматично първия мач 1 ...
    29.04.2016
    915
    0
  • Виляреал удари Ливърпул в края

    Виляреал постигна драматична победа 1:0 над Ливърпул в първи мач от полуфиналите на Лига Европа. Испанският тим стигна до успеха с гол в добавено ...
    29.04.2016
    875
    0