Отидете към основна версия

977 0

Дерменджиев не иска "орлите" да се самозабравят

  • дерменджиев-
  • лудогорец-
  • виктория пилзен

Специалистът не иска отпускане в тима си преди реванша срещу Виктория Пилзен в Чехия

Въпреки комфортната преднина от 2:0, която Лудогорец си осигури преди реванша срещу Виктория Пилзен, наставникът на българите Георги Дерменджиев не желае тимът му да се самозабрави и да подцени предстоящия мач в Чехия.

"2:0 е коварен резултат. Не можем да изпадаме в еуфория. Това е изключително труден отбор за преодоляване. Не е случайно трайното им присъствие в Европа.

Лудогорец играеше спокойно, но виждах, че имаше напрежение в подаванията и движенията, които се отвориха след гола. Голът ни успокои, защото накара и чехите да променят стила си на игра. Видяхте колко добре затваряха зоните.

За реванша една грешка, един гол и всичко се променя. Ще играем да вкараме голове, но и да не получим гол", разкри Дерменджиев.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Марселиньо: Имаме супер отбор

    Звездата на Лудогорец Марселиньо заяви, че победата с 2:0 над Виктория Пилзен в първи мач от плейофите на Шампионска лига е дошла много трудно. Раз ...
    18.08.2016
    1 310
    0
  • Владо Стоянов: Оставихме всичко на терена

    Вратарят на Лудогорец Владо Стоянов похвали съотборниците си за представянето им и победата с 2:0 над чешкия шампион Виктория (Пилзен) в първи мач от ...
    18.08.2016
    1 389
    1