Отидете към основна версия

1 612 9

Божинов: Обичам футбола, той е светиня за мен!

  • валери божинов-
  • завръщане-
  • ботев враца

Божинов се завръща на българската футболна сцена

Източник: БГНЕС

Валери Божинов се завръща на футболната сцена. Нападателят е част от групата на Ботев Враца за утрешния мач срещу Арда в Пловдив. Таранът коментира пред Дарик радио и dsport.bg причините да продължи да играе.

„Обичам футбола. Любовта към играта ме кара да продължавам да играя. Камбуров иска да стигне първото място по голове, а Георги Илиев по мачове. Аз не мога да постигна тези неща, но обичта и уважението към футбола ме карат още да го практикувам. Знам, че наближава моето време да спра, защото вече влизам в 34-та си година, но въпреки това съм благодарен на играта, която ме храни толкова много години и ще продължава да го прави. Моят приятел Иван Бандаловски ме попита преди няколко дни, защо продължавам да играя. Казах му, че обичам футбола. Той е светиня за мен“, бяха част от думите на Божинов.

„Малко хора знаят, макар че вече са наясно с работата на моя баща /Сашо Ангелов/. Тренира се много здраво и хич не е леко, но който иска да му е лесно, да си седи вкъщи и да си гледа мачовете по телевизията. Надявам се да помогна на отбора да печели повече точки. Тази година ще ни е по-трудно от миналата“, отбеляза още нападателят, който за последно игра с екипа на Левски и помогна на „сините“ да спечелят баража за Лига Европа срещу Етър.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.

Свързани новини