Отидете към основна версия

3 558 12

Съдията Ивайло Стоянов пътувал в един самолет с Левски за мача с Черно море във Варна

  • левски-
  • черно море-
  • футбол-
  • ивайло стоянов

Срещата на „Тича” завърши 2:2 след драма в края, а през първото полувреме Стоянов имаше две отсъждания в ущърб на домакините

Съдията Ивайло Стоянов е пътувал в един самолет с Левски за мача с Черно море във Варна. Това съобщи за „Петел” служител от Летище Варна. „Сините” пристигнаха с редовен полет от София, но какво бе учудването ми, когато видях с тях в терминала да влиза и Ивайло Стоянов.”, разкри служителят.
„Петел” потърси за коментар ръководството на Черно море, но оттам отказаха коментар.

Както е известно, срещата на „Тича” завърши 2:2 след драма в края, а през първото полувреме Стоянов имаше две отсъждания в ущърб на домакините.

Незнайно защо след първия гол на Черно море той показа жълт картон на Патрик Андраде, който се радваше с другите си съотборници пред агитката. Картонът е девети за халфа и той ще бъде наказан за два мача.

В 38-ата минута пък Стоянов декорира незаслужено в жълто Иса, който си изтърва нервите и след последвала реплика получи втори жълт картон и бе изгонен.

Освен Андраде и Иса, аут за съботното гостуване на Ботев в Пловдив ще бъдат и Виктор Попов, Даниел Димов и Мартин Минчев. Тримата получиха пети жълти картони за сезона и ще бъдат наказани за по един мач.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини