Отидете към основна версия

7 523 8

Разкриха тайната за успеха на Антъни Джошуа

  • антъни джошуа-
  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • джоби клейтън

Световният шампион се е обърнал за помощ към гуруто на бойните изкуства Джоби Клейтън

Снимка: Twitter

Броени дни преди историческата битка между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа във Великобритания разкриха тайната за успеха на британеца. Световният шампион се е обърнал за помощ към гуруто на бойните изкуства Джоби Клейтън, за да се подготви за реванша срещу Анди Руис, както и за битката срещу Кубрат Пулев.

„Използвам това за някой, който влиза за първи път в залата или за елитните спортисти. Започвам с това в началото на всяка тренировка за психическа загрявка. Това са всички мои знания от последните 30 години. Това, което заинтересува AJ от моите учения, беше, когато говорих за грацията и ритъма. Дивите животни се движат по невероятно грациозен начин, независимо дали са ловецът или жертвата – техните движения са ефективни за самото им оцеляване“, заяви Клейтън.

„Очаквам да развия тази грация в индивида, започвайки от това как да диша ефективно, след това да осъзнае тялото си и как да генерира релаксация. Дихателната работа е неизползван път в спорта и живота. Засяга енергията на ума“, добави още той.

Това е философията, която Джоби Клейтън преподава на Джошуа и допринася за спокойното и пресметнато поведение на британеца по време на реванша срещу Анди Руис.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.

Свързани новини