Отидете към основна версия

3 673 11

Джошуа: Фюри може да прави каквото си поиска, не ме интересува

  • джошуа-
  • фюри-
  • пенсиониране-
  • бокс-
  • световна титла

"След като той се бие с мен, вероятно ще се бие с Чисора и след това се отправя към залеза", смята шампионът в тежка категория на WBO, IBF, WBA и IBO

Снимка: БГНЕС

Шампионът в тежка категория на WBO, IBF, WBA и IBO Антъни Джошуа, изобщо не обръща внимание на нападките на шампиона на WBC Тайсън Фюри и обеща да избягва всякакви провокации с него. Краля на циганите е добре известен с психоатаките си, които прави преди и по време на битката, пише "mma.bg".

"Фюри може да прави каквото си поиска, не ме интересува. Обидите по време на пресконференцията, обидите по време на битка, ръцете зад гърба, харесва ми всичко това - това е част от играта. Той така си върши работата, но моята работа е да приключа шоуто," сподели Джошуа.

Двамата боксьори имат уговорка за два двубоя, като първият е планиран за юни. AJ смята, че Фюри не е далеч от пенсиониране, което може да се окаже негово предимство.

Джошуа планира да продължи кариерата си поне още 5 години, докато Фюри вероятно ще се оттегли след няколко двубоя.

"След като той се бие с мен, вероятно ще се бие с Чисора и след това се отправя към залеза. Но аз имам още много неща, които искам да направя в бокса. Ролята на неоспорим шампион е част от пътешествието, а не неговият край. Затова знам, че ще мина през този двубой, защото аз гледам отвъд. Искам повече и нещата не спират тук. Ако е рекъл Господ, битката ще бъде тази година и аз ще бъда победител."

Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.

Свързани новини