Отидете към основна версия

2 125 6

Уесли Ната: Никой от ЦСКА не е контактувал с мен

  • уесли ната-
  • цска-
  • футбол

По-рано в българското медийно пространство се появиха информации, че настоящият футболист на ФК Рига може да се завърне в efbet Лига, но бразилецът отрече тази информация

Бразилският полузащитник и бивш футболист на Царско село Уесли Ната призна, че няма контакт с някой от ръководството на ЦСКА за евентуален негов бъдещ трансфер.

По-рано в българското медийно пространство се появиха информации, че настоящият футболист на ФК Рига може да се завърне в efbet Лига, но бразилецът отрече тази информация.

„Никой от ЦСКА не е контактувал или свързал с мен. Не съм наясно с тези информации, които са от българската преса”, коментира Ната пред Gong.bg.

Както е известно, Ната игра при „царете” под ръководството на Любослав Пенев, който преди броени дни застана начело на тима от стадион „Българска армия”.

За литовския ФК Рига Ната има три изиграни мача, в които е реализирал едно попадение и е подал за други три. Преди трансфера му в балтийската страна пък имаше интерес и от друг столичен клуб - Левски, но в крайна сметка Ната предпочете да продължи кариерата си във ФК Рига.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини