Отидете към основна версия

16 497 29

Напрежение за Боби Михайлов

  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • агенция по вписванията-
  • апелативен съд

Съдбата му като президент на БФС е в ръцете на Апелативния съд

Снимка: БГНЕС

Агенцията по вписванията е обжалвала решението на Софийски градски съд, който постанови Борислав Михайлов да бъде вписан обратно като президент на БФС, съобщи dsport.bg.

Борислав Михайлов оттегли оставката си като президент на БФС на заседание на Изпълкома, но в началото на месец май Агенцията по вписванията отказа да впише това обстоятелство и остави ръководството на футболната централа в ръцете на временно изпълняващия длъжността президент Михаил Касабов.

Впоследствие от футболната централа обжалваха решението на Агенцията по вписванията пред Софийски градски съд, който от своя страна постанови, че Борислав Михайлов все пак трябва да бъде вписан като действащ президент.

Решението на съда обаче е било обжалвано от Агенцията по вписванията, която явно е убедена в мотивите за първоначалния отказ. Сега случаят е в ръцете на Апелативния съд, който трябва да вземе окончателно решение дали официално Борислав Михайлов ще се върне на поста президент на БФС или това няма да се случи до нов конгрес на централата.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 45 гласа.

Свързани новини