Отидете към основна версия

5 007 10

Пуснаха трейлъра на филма за Михаел Шумахер (ВИДЕО)

  • михаел шумахер-
  • филм-
  • трейлър

Той е озаглавен „Шумахер“ и е създаден с пълната подкрепа на семейството му

Снимка: EPA/БГНЕС

Нетфликс пусна трейлъра на документалния филм за седемкратния световен шампион Михаел Шумахер, който ще може да се гледа посредством платформата от средата на септември, предаде clubs1.bg.

Той е озаглавен „Шумахер“ и е създаден с пълната подкрепа на семейството му. Във филма са включени интервюта с децата му Мик и Джина-Мария, с Деймън Хил, Мика Хакинен, Дейвид Култард, Бърни Екълстоун, Лука ди Монтедземоло, Жан Тод, Флавио Бриаторе. Има непоказвани досега кадри от кариерата и семейния живот на седемкратния световен шампион.

Сабине Кем, която в продължение на дълги години бе мениджър на Михаел Шумахер, заяви, че този филм обединява двата свята на легендарния пилот.

„Филмът разказва за двата му свята. Това е подаръкът на семейството му към обичния им съпруг и баща“, каза Кем.

Този уикенд на пистата Спа-Франкоршамп ще бъде отбелязана 30-ата годишнина от дебюта на Михаел Шумахер във Формула 1. Той се състезава за първи път в Гран при надпревара с екипа на Джордан. След това немският пилот спечели 7 титли по време на кариерата си – 2 с Бенетон и 5 с Ферари. Има 306 старта във Формула 1, 91 победи, 155 подиума, 68 полпозишъна, 77 най-бързи обиколки.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.

Свързани новини