Отидете към основна версия

2 998 20

Божинов се обърна към феновете на Левски: Аз никога не съм си тръгвал от Левски!

  • божинов-
  • сбогуване-
  • фенове-
  • тръгване-
  • напускане-
  • левски

"Моето сърце е на „Герена“ и винаги ще остане тук, независимо дали съм на терена или на трибуните", написа Божинката в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Валери Божинов използва социалните мрежи, за да се обърне към всички фенове на Левски. По-рано днес нападателят разтрогна договора си със „сините“. Божинов сподели емоционална изповед, в която заяви, че сърцето му винаги ще остане на „Георги Аспарухов“ независимо дали е на терена, или на трибуните.

Ето какво написа Валери Божинов:

„Левскари, днес не е време да си кажем довиждане, защото аз никога не съм си тръгвал от Левски, никога няма и да си тръгна. Моето сърце е на „Герена“ и винаги ще остане тук, независимо дали съм на терена или на трибуните.

Днес е време да благодаря. Благодаря на легендата на Наско Сираков за доверието и подкрепата, благодаря на капитана, мой наставник и приятел Живко Миланов, благодаря на най-успешния треньор на „синия“ тим Станимир Стоилов за неговата честност и всеотдайност към клуба.

Благодаря на всички мои съотборници, всички треньори, всички служители в клуба, с които заедно вървяхме напред в тези тежки мигове. Благодаря на всеки левскар, всяко синьо сърце, което буквално даде и душата си, за да се спаси Левски. Поклон пред негово величество „синята публика, която знае, че винаги може да разчита на мен!

Беше трудно, адски трудно, но борбата продължава. И знам, че заедно ще успеем Левскар – завинаги! Един за всички, Всички за Левски“.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.

Свързани новини