Отидете към основна версия

46 758 22

Нокаутираха 160-килограмов боксьор за по-малко от минута (ВИДЕО)

  • брандън барнс-
  • малик тайтъс

Липсата на ограничение в килограмите при най-тежките със сигурност не означава, че най-тежкият печели

Тайсън Фюри доказа, че в бокса не печелят притежателите на най-впечатляващата физика, а само онези, които имат нужните умения, подготовка и стратегия за царя на бойните изкуства. Не подобно е мнението обаче на 28-годишния Брандън Барнс, който прехвърли 160 кг. на кантара преди втората си професионална битка, научихме от Boec.

Американецът шокира с външния си вид, когато се появи на ринга срещу 24-годишния Малик Тайтъс, тъй като разликата в телосложенията им бе потресаваща.

По-младият боксьор наложи темпото в мача още в първите секунди и след кратко разузнаване успя да вкара няколко крошета и десни прави, за да разклати Барнс. Няколко комбинации по-късно съдията се наложи да спре мача, защото не видяхме нито един удар от свръхтежкия боец, но за сметка на това той поемаше ударите на противника до един с главата си.

Загубата на Брандън Барнс дойде след 41 секунди, но интересното е, че в първия си мач той остава в боя едва 36 секунди. Така той инкасира два поредни нокаута в рамките на 77 секунди.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 202 гласа.