Отидете към основна версия

1 316 4

Клоп призна: Направихме много лош мач

  • ливърпул-
  • лестър-
  • юрген клоп

"Създадохме достатъчно положения, за да спечелим, но щом сме загубили, значи е трябвало да създадем още повече", каза германският мениджър на Ливърпул след загубата от Лестър

Снимка: EPA/БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отдаде дължимото на отбора на Лестър след загубата с 0:1 в двубоя от 20-ия кръг на Премиър лийг. Поражението отдалечи Ливърпул от титлата, тъй като Манчестър Сити може да се откъсне на 9 точки на върха при успех днес над Брентфорд.

“Безспорно Лестър спечели заслужено. Странен мач. Не играхме достатъчно добре, дори може да се каже, че направихме много лош мач и всичко като резултат е заслужено. Решенията ни бяха лоши, може би ни липсваше и късмет, но всичко вече е минало. Създадохме достатъчно положения, за да спечелим, но щом сме загубили, значи е трябвало да създадем още повече. Започнахме добре, но загубихме ритъм и след това така и не успяхме да си го върнем.

Лестър игра едва преди два дни и си заслужи напълно победата. Те не създадоха много положения, но се бранеха добре. Получи се голяма разлика с Манчестър Сити, но това в настоящия момент не е мой проблем. Трябва да започнем отново да играем на обичайното си ниво и тогава победите ще се върнат”, коментира Клоп.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини