Отидете към основна версия

4 045 48

Лечков към Бербатов: Дечко! На какво ще става президент - на зеленчуковата борса?

  • йордан лечков-
  • димитър бербатов-
  • бфс

Легендата от 94-та е категоричен, че на 18 март няма да има конгрес

Снимка: БГНЕС

Йордан Лечков отново демонстрира неуважението си към кандидат-президента за Българския футболен съюз, използвайки обидни нападки в навечерието на конфликтната дата 18 март, на която трябваше да има конгрес, но настоящото ръководство на съюза отказва да го проведе.

Това са фантасмагории, в които тези дечковци си ги вярват. Бербатов като какъв го казва и защо трябва да го вярваме. Кандидат на кое? На зеленчуковата борса ли? Ние имаме президент. Вие му обръщате внимание какво казва. Реалната обстановка е, че имаме законно избран президент и Изпълком. Бяха тук УЕФА и ФИФА. Несериозно е това, което коментираме в момента“, каза един от членовете на настоящото ръководство на БФС.

Той изтъкна още, че повече от 420 клуба у нас са изразили подкрепата си към Борислав Михайлов и екипа му на 12 ноември 2021 г., но официално те са 241. 483-ма делегати се регистрираха на въпросния конгрес, за да пуснат гласа си, макар това да подлежи на съдебно изясняване, тъй като Лечков и компания обявиха 480 от тях.

От БФС са категорично, че на 18 март Зала 3 на НДК не е резервирана, както твърдят Бербатов и хората му, защото решението на Изпълкома от началото на месеца бе за отмяна на мероприятието.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 36 гласа.

Свързани новини