Отидете към основна версия

2 137 4

Златан за прекараното време със Спийд: Ако прекарам още един час с него ще бъде намерен някъде…

  • златан ибрахимович-
  • футбол

Шведът разказа за странното си изживяване с американеца

Златан Ибрахимович бе попитан какво му е мнението за популярния американски ютюбър от Охайо “IShowSpeed”. Преди няколко седмици “лудият” стриймър посети Милано, където срещна Ибра и поседя с него един следобяд.

,,Наскоро се запознах със Спийд. Това хлапе наистина е лудо. То дойде в моя град и прекарахме един час заедно, който ми се стори най-дългият час през живота ми. Той не спираше да говори, а и през повечето време лаеше в мен, което така и не разбрах защо го прави.

Мисля, че наистина успях да увелича прага на търпението си, защото ако това беше старият Златан не знам какво щеше да се случи. Накрая му подписах няколко фланелки и една топка, за да е щастлив и тогава най-накрая си тръгна. Хлапето е готино, но ако се наложи да прекарам още един час с него, ви гарантирам, че след това ще бъде намерен някъде без признаци на живот.”

Спийд посети София на 11-ти юли, където успя да влезе в сградата на Столична Община и да въвлече хиляди по улиците, които го следваха през целия му ден на приключения.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 22 гласа.

Свързани новини