Отидете към основна версия

14 618 8

Лимузина за офроуд

  • howe and howe technologies-
  • ripsaw ev2

Там, където луксозните всъдеходи обръщат назад, Ripsaw EV2 тепърва набира скорост. Верижното возило на американската компания Howe and Howe Technologies има дизелов двигател с мощност 600 к.с. и окачване с ход 30 сантиметра.



Цената на луксозния танк не се уточнява, тъй като всеки екземпляр ще се комплектова по спецификации на клиента. Базата е около $100 000, а "таван" няма.



Ripsaw EV2 се произвежда изцяло на ръка. За сглобяването на всеки екземпляр е нужна поне половин година.



Както може да се предположи, верижната машина няма право да се движи по пътищата за общо ползване. Вратите се отварят нагоре, а "салонът" е обзаведен възможно най-комфортно.



Ripsaw EV2 трудно може да закъса някъде, но за всеки случай е предвидена лебедка. Фаровете са светодиодни.



Основателите на Howe and Howe Technologies Джеф и Майк Хауи имат богат опит с подобни возила. Компанията им произвежда роботизирани и дистанционно управляеми транспортни средства за правоохранителните органи и армията.



Както личи от цифровия индекс, Ripsaw EV2 е еволюция на машина със същото име от 2011 г. с алуминиева каросерия и 6.6-литров дизелов мотор с мощност 700 к.с. EV1 ускорява от място до 80 км/ч за 5.5 секунди.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • VIP-танк за екстравагантни богаташи

    Преди две години американската компания Howe and Howe Technologies представи един VIP-танк, предназначен за обикновени граждани. Чудовището беше нареч ...
    10.08.2017
    10 223
    9
  • Виждали ли сте дрифт с танк?

    След като се насладихме на едно доста прилично лято е време да започнем да се настройваме за зимата. Снегът и ледът съпътстват този сезон и за няко ...
    12.10.2015
    21 500
    12