Отидете към основна версия

2 625 3

Мини кухня в багажника

  • nomad kitchen-
  • кухня

Американска компания предлага практично решение за всички, които обичат излетите сред природата, но нямат желание или възможност да се занимават с кемпери и каравани. Nomad Kitchen представлява изключително компактна и лека кухня, която се монтира в багажника на всъдеход, кросоувър и по-голямо комби.

В сгъваем контейнер е побрано всичко необходимо за приготвяне на храна на открито - мивка, плот за рязане на продукти, сушилка за посуда и най-важното - двоен газов котлон с място за бутилка. Всичко е подредено изключително ефективно, за да не се изгуби и един полезен сантиметър.

В сгънато състояние Nomad Kitchen представлява кутия с дължина 70 см заедно с фиксаторите. Височината и широчината са съответно 36 и 56 см, което прави портативната кухня подходяща дори за някои хечбекове.

Производството тепърва започва и при предварителна поръчка Nomad Kitchen може да се вземе за $799 (€736). След юли цената вече ще бъде $899 (€828).

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини

  • Българка с награда от конкурс за дизайн на кухня

    Проект от България беше удостоен с второто място на престижен международен конкурс за дизайн. По-конкретно става дума за оригинално решение за интелиг ...
    15.02.2019
    4 978
    9
  • Робот за мързеливи домакини

    Много от нас обичат да ядат домашно приготвена храна, но не са малко и тези, които, да си кажем направо, ги мързи да готвят. Именно за подобни мърз ...
    16.04.2015
    2 496
    1