Отидете към основна версия

35 010 129

Американци във възторг от новия "Урал"

  • урал-
  • имз-
  • gear up geo

Авторитетното американско сп. Cycle World публикува хвалебствен материал за новата специална версия на руския мотоциклет "Урал" Gear Up GEO . Статията, озаглавена "Луд в най-добрия смисъл на думата", определя като целева аудитория на машината "офроуд олигарсите".

Авторът Сет Ричардс обръща внимание на факта, че днес мотоциклети с кош не произвежда практически никой, което само по себе си прави Gear Up GEO уникален. Външността на "урала" е описана като "създадена от дизайнера Том Форд за Долф Лундгрен, за да обикаля с него московските дискотеки".

Американците са не по-малко шокирани от цената. В Щатите за $27 000 (€22 086) може да се купи чисто нова Toyota RAV4 или Honda CR-V. Сред мотоциклетите пък е трудно изобщо да се намери аналог - най-близка до "Урал" в това отношение е Honda CBR1000RR-R Fireblade SP с мощност 218 к.с.

Според Cycle World обаче Gear Up GEO не само изглежда добре, а и се отличава с практичност. С него може да се вози цялото семейство, а проходимостта му е ненадмината. Сет Ричардс смята, че ограниченият тираж от 20 бройки ще се разпродаде моментално въпреки безумната цена, тъй като все още има достатъчно откачени хора, които не само произвеждат подобни машини, а и ги купуват.

Gear Up GEO е офроуд версия на добре познатия "Урал" с регулируеми амортисьори на британския производител Nitron, немски гуми Heidenau, италиански ауспух GPR, допълнителни фарове, висока слюда, по-комфортна седалка, резервоар с увеличен обем, два USB-порта и комплект защитни дъги.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 109 гласа.

Свързани новини