Отидете към основна версия

13 727 25

Странният Rolls-Royce на Джъстин Бийбър

  • джъстин бийбър-
  • rolls-royce-
  • wraith-
  • west coast customs-
  • тунинг

Доработката на колата е направено от West Coast Customs

Знаменитостите обичат да се открояват, като купуват нови скъпи и нетрадиционни автомобили, като целта е да привлекат вниманието на младата публика с необичайния си избор. И Джъстин Бийбър не прави изключение в това отношение, като той дори стига доста по-далеч в избора си на автомобил.

26-годишният певец е карал необичайни коли и преди. Той се подвизаваше с розов кросоувър Lamborghini Urus, а след това и с електрически автомобил Fisker Karma изцяло хромиран. Но сега, неговият Rolls-Royce Wraith преминава всякакви граници.

Снимки на странния Rolls-Royce на Бийбър бяха направени от YouTube блогъра с псевдоним effspot. Той снима певецът и неговият тунингован Rolls по улиците на Лос Анджелис. Когато блогърът вижда Бийбър, той управлява силно модифициран Nissan.

„Смешното - каза блогърът, - е, че както си карахме видяхме странното возило на Бийбър. Той също ни видя и си помисли:„ Какво, по дяволите, е това?“ Ние също си помислихме:„ WTF: Какво е това? “ ”

Автомобилът на Джъстин Бийбър е Rolls-Royce Wraith, но след намесата на тунинг студиото West Coast Customs напомня донякъде на изцяло електрическата концепция 103EX, която беше представена през 2016 г. Западните таблоиди вече го нарекоха "Космическата кола".

Тунинг специалистите от West Coast скриват колелата на автомобила под панелите на каросерията, отпред се появяват разширени въздухозаборници, а задната част в областта на бронята е необичайно извита. В същото време стандартните задни светлини са заменени с малки „триъгълници“ в стила на Maserati.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 33 гласа.

Свързани новини