Отидете към основна версия

3 543 9

Боядисването на този McLaren е отнело 20 дни ръчен труд

  • mclaren-
  • gulf

За разлика от повечето нови автомобили, тук всичко е направено от човек

Снимки: McLaren

За да чества подписването на нов договор за партньорство с Gulf, хората от McLaren решиха да покажат лимитирана серия на модела 720S в добре позната светло синя разцветка с оранжеви ленти. През годините сме виждали цветовата схема върху всякакви различни автомобили, като оставяме на вас да решите при кой от тях, тя е най-подходяща.

Суперколата може да бъде видяна на живо в предстоящото състезание от Formula 1 в Монако през идващия уикенд, заедно с болида MCL35M. Интересното за разцветката е, че тя е направена изцяло на ръка, като това е отнело 20 дни.

Както можем да видим, освен екстериора, преработките продължават и в интериора, който също е решен в идентична схема със синьо и оранжево, заедно с няколко емблеми на Gulf по седалките и праговете на спортния автомобил.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.

Свързани новини

  • Колко бихте платили за този McLaren GT?

    Преди не много време ви разказахме за Ford GT от 2005 година, който се предлагаше за близо 240 хиляди долара и на теория беше изгодна сделка, имайки п ...
    17.05.2021
    5 840
    31
  • Продава се първият клиентски McLaren P1

    McLaren P1 е една от първите хиперколи, които предлагат комбинирането на бензинов двигател с електромотор, като заедно с Ferrari LaFerrari и Porsche 9 ...
    04.05.2021
    7 373
    2