Отидете към основна версия

2 684 13

Появиха се първи слухове за iPhone 16 Pro

  • apple-
  • iphone-
  • 14 pro-
  • 15 pro-
  • 16 pro

Очаква се да видим по-големи екрани

Остават още около 4 месеца до премиерата на новите iPhone 15 и 15 Pro, но в интернет вече се появиха първите данни за още по-новото поколение на устройствата – iPhone 16 Pro. Разбира се, те не могат да бъдат приети с пълно доверие, но все пак ни дават представа за това какви планове имат хората от Купертино или поне с оглед на сегашната ситуация.

Това, което знаем към момента е, че новите устройства ще ни представят по-големи размери на екрана от съответно 6.2-6.3 инча за Pro устройството и 6.9 и 6.9 инча за Pro Max при 16-ката. Очаква се промяната в размера да се отрази и на съотношението на устройството, както и рамките около дисплея. Както вече сме ви разказвали, iPhone 15 Pro вероятно ще се отличава с най-тънките рамки около дисплея поставяни някога на смартфон.

Това са първите слухове около новия смартфон на американците, но все пак трябва да вземем предвид, че обикновено от Apple до последно пазят в тайна информацията за своите устройства. Въпреки това, в следващите месеци вероятно ще се появява все повече информация за новите смартфони, които поне към момента изглеждат далеч в бъдещето.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 10 гласа.

Свързани новини