Отидете към основна версия

1 896 3

Toyota направи реална реплика на мотоциклет Pokemon (ВИДЕО)

  • pokemon-
  • toyota

Мистериозното създание действа като двуколесно превозно средство за геймърите, а сега може да бъде карано и в реалния живот

Инженерите на Toyota пресъздадоха в действителност придружаващия покемон от Pokémon Violet and Scarlet, ексклузивен Nintendo Switch, издаден през 2023 г. Мистериозното създание действа като двуколесно превозно средство за геймърите, а сега може да бъде карано и в реалния живот.

През 2023 година Toyota Engineering Society анкетира 8 000 ученици от началните училища за това как те виждат „бъдещето на мобилността“ и получи снимка на Miraidon, футуристичен мотоциклет с форма на драконоподобен робот от Pokémon Violet and Scarlet. И инженерите на компанията веднага се заловиха за работа.

Отговорите на децата резонират много добре с идеите на инженерите на автомобилния производител. Затова те се обединиха с компанията Pokémon, за да вдъхнат живот на фантазиите на учениците от началното училище. Резултатът от това сътрудничество е създаването на легендарен покемон в реален размер на име Miraidon.

Теглото на Miraidon е 240 килограма. Превозното средство може да превключва между четирикрак и колесни режими. Технически не може да се класифицира като мотоциклет, но никой не ви притеснява да карате превозното средство. Покемонът може да движи четирите си крайника, опашка и глава, и използва очите си като фарове. Разработката е изложена в токийския атриум на Hibiya Midtown. Вижте повече.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.

Свързани новини

  • Toyota представи минивана на бъдещето

    Toyota Boshoku - японски производител на автокомпоненти, който е част от концерна Toyota, представи концептуален миниван на бъдещето, наречен Lounze. ...
    07.05.2024
    5 954
    10