Отидете към основна версия

1 462 12

Универсален геймпад с вибрация за смартфони (ВИДЕО)

  • геймпад-
  • джаджи

Иновацията е дело на Razer

Razer обнови своята линия контролери за игри Kishi с представянето на модела Ultra. Той е съвместим с джаджи на iOS, Android и Windows, поддържа големи устройства до iPad mini и е оборудван с вибрационен модул, както и със собствена RGB подсветка.

Благодарение на прехода на iPhone към USB Type-C, контролерът вече се предлага в една версия за всички платформи, включително компютри и лаптопи. В последния случай той се използва като обикновен геймпад, въпреки че не изглежда съвсем стандартен.

Оформлението на управлението на аксесоара напомня на решенията на Xbox, с добавяне на специални бутони за стартиране на помощната програма Razer Nexus, запис на видео от екрана и заснемане на екранни снимки. За мобилни устройства има функция за преминаване на зареждане с мощност до 15 W.

Списъкът с функции на геймпада се допълва от Chroma RGB осветление и технологията Razer Sensa. Тя ви позволява да изпитате „висококачествена хаптика, която е по-силна от вибрациите на традиционните контролери“ (само за Android).

Освен това можете да персонализирате вашето устройство и да картографирате контролите на играта на екрана към бутони с помощта на приложението Nexus за iOS и Android. Цената на Razer Kishi Ultra в официалния сайт на марката в САЩ е $149. Вижте повече.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини