Отидете към основна версия

2 016 6

Всеки може да "реанимира" акаунта си в ICQ

  • icq-
  • месинджър

Официално месинджърът ICQ е спрян, но ентусиасти пуснаха неофициален сървър. Вижте как да се логнете

Почти веднага след „погребението“ на ICQ, разработчиците на проекта NINA обявиха стартирането на нови регистрации за популярния в миналото месинджър, които стават на техния собствен неофициален сървър. С негова помощ всеки може да "реанимира" акаунта си - макар и с известни резерви.

Безплатна регистрация бе достъпна до 29 юни - тези, които се присъединят по-късно, ще трябва да направят малко еднократно дарение, за да помогнат на проекта да се развие по-нататък. Списъкът с контакти и дневникът за чат не се импортират - само самият UIN с възможност за по-нататъшното му използване.

В съответствие със Закона за защита на личните данни на децата онлайн, акаунтите на потребители под 13-годишна възраст ще бъдат блокирани. Разработчиците също така отбелязват, че не продават клиентски данни и не привличат рекламодатели към проекта.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.

Свързани новини

  • ICQ спира да работи

    Една от емблемите на ранната ера на интернет, ICQ, най-накрая се отказва от дейността си. Този пионер в областта на онлайн съобщенията, някогашен конк ...
    28.05.2024
    2 274
    14
  • Внимание: WhatsApp, Signal и Telegram не са безопасни!

    Оказа се, че популярните приложения за съобщения позволяват на нападателите да получават лични данни на потребителите. В същото време в Telegram това ...
    25.09.2020
    12 536
    18