Отидете към основна версия

1 878 2

Kia и Hyundai получиха ключова екстра от Samsung

  • samsung-
  • hyundai-
  • kia-
  • smartthings

SmartThings ще бъде налична в корейските модели

Samsung, Hyundai и Kia създадоха стратегическо партньорство за интегриране на екосистемата SmartThings в бъдещите автомобили на двете марки. Това сътрудничество ще предложи редица иновативни функции за собствениците на автомобили, особено за тези с телефони Samsung Galaxy.

Една от най-вълнуващите функции е усъвършенстваната функционалност „Намери моя автомобил“. Дори ако вграденото проследяване на местоположението на автомобила ви не успее да се справи, можете да използвате приложението SmartThings, за да го намерите, като използвате данните от Bluetooth LE mesh от милиони смартфони Samsung. Тази функция е особено полезна за намиране на изгубен или откраднат автомобил.

В допълнение към намирането на автомобила си можете също така да управлявате уредите си за интелигентен дом директно от приложението SmartThings на автомобила си. Това ви позволява да регулирате осветлението, климатика и други свързани устройства, докато сте в движение.

Потребителите на телефони Samsung Galaxy ще могат да се възползват от бързия панел, който осигурява бърз и лесен достъп до функциите на автомобила, като например управление на климатика и наблюдение на състоянието на батерията на електромобилите.

Сътрудничеството между Samsung, Hyundai и Kia се простира отвъд тези непосредствени функции. Компаниите работят по разработването на функции за проследяване на здравето с помощта на бордови камери и сензори. Те също така проучват начини за оптимизиране на климатичния контрол на автомобила за домашни любимци, за да се осигури комфортна среда за четириногите пътници.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини