26 Септември, 2024 15:46 982 0

Новата Kia Sportage беше забелязана по време на тестове (ВИДЕО)

  • kia-
  • sportage

Корейците изкараха обновения вариант на Sportage на пътни тестове

Новата Kia Sportage беше забелязана по време на тестове (ВИДЕО) - 1

Кросоувърът, който ще бъде пуснат в продажба следващата година като модел за 2026-а, беше уловен от папараци. Въпреки камуфлажа, с който е покрит прототипът на кросоувъра, основните промени се виждат.

Sportage ще се сдобие с изцяло нова предница с вертикални фарове, подобни на тези на по-големия Sorento, решетка с нов дизайн и задни светлини с изцяло нова графика. Предната и задната броня също изглеждат различно.

Новата Kia Sportage беше забелязана по време на тестове (ВИДЕО)

Фотошпионите не успяват да надникнат в интериора на кросоувъра, но инсайдери твърдят, че салонът ще включва по-сбит арматурен панел и нова информационно-развлекателна система с голям екран.

Обновеният Sportage ще получи и доста разширен списък от системи за подпомагане на водача и подобрени опции за тапицерия. Очаква се гамата от задвижвания на Sportage да бъде по-разнообразна от настоящата.

Ясно е обаче, че в по-голямата си част силовите трактове на Sportage ще бъдат хибридни, като именно хибридите са най-популярни в текущия модел. Дебютът на обновения кросоувъра е насрочен за началото на 2025 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА