Отидете към основна версия

1 647 8

Джо Байдън посече Доналд Тръмп

  • джо байдън-
  • доналд тръмп-
  • хилари клинтън

Яростни атаки срещу кандидата за президент на Републиканската партия

Снимка: БТА/AP

„Доналд Тръмп ще донесе хаос в света.“ Това бе заявено от вице – президент на САЩ Джо Байдън, цитиран от „Вашингтон Поуст“.

Байдън говори по време на Конгреса на Демократическата партия, в който Хилари Клинтън бе издигната като кандидат на партията за президентския пост.

„Доналд Тръмп наистина се опитва да ни убеди, че го е грижа за средната класа. Моля ви, дайте ми почивка. Това просто не е неговата история. Неговият цинизъм е безграничен. Неговата липса на съчувствие и съпричастност може да се определи с израза, за който смятам, че е най - горд, че направи толкова популярен: „Ти си уволнен“.

Той си няма и на идея защо Америка е велика. Няма друга президентска номинация в нашата история, която да е била по-малко подготвена, за да се справи с проблемите с нашата национална сигурност.

Всички знаят, че Хилари Клинтън е силна и твърда. Тя има голяма страст за тази работа. Всички знаем какво ще значи за нашите дъщери и внучки Хилари да стане президент. Това ще промени техния живот. Ще ги накара да мечтаят. Ние ще докажем това“, заяви Байдън.  

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини