Отидете към основна версия

4 548 20

САЩ няма да допуснат нова намеса на Русия

  • сащ-
  • избори-
  • русия

Майк Помпео заяви, че следващите избори ще бъдат защитени

Администрацията на САЩ няма да допусне нова намеса на Русия в изборите за Конгрес през тази година. Това заяви държавният секретар на САЩ Майк Помпео, цитиран от Voice of America.

Помпео говори пред Комисията по външни отношения на Камарата на представителите. Той обяви, че администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп ще вземе всички нужни мерки, за да попречи на руска намеса в изборите.

„Ние няма да допуснем руска намеса на изборите през 2018 г. Ще противодействаме на продължаващите усилия на Русия в тази посока.

Лошо споразумение с Иран не е вариант. Ако на масата не е правилното споразумение, такова няма да има. Американският народ разчита на нас да вземем правилното решение“, заяви Помпео.

Той допълни, че САЩ нямат намерение да правят отстъпки на Северна Корея. Помпео подчерта, че от властите в Северна Корея зависи провеждането на срещата между Доналд Тръмп и Ким Чен-ун в Сингапур.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Русия скастри САЩ

    Руското външно министерство обяви, че САЩ правят обръщения, които са заплаха за Корейския полуостров, съобщи ТАСС. Визират се затрудненията около п ...
    23.05.2018
    6 580
    29
  • Песков: Няма конкретни разговори с България

    България се интересува от участие в големи международни енергийни проекти, но засега никакви конкретни разговори не са водени. Това заяви говорителят ...
    23.05.2018
    2 066
    7
  • САЩ трупат бойна мощ в Средиземно море (ВИДЕО)

    Американският самолетоносач "Хари Труман" е пристигнал в базата "Суда" на остров Крит, съобщава в. "Вима". Плавателни ...
    23.05.2018
    4 157
    27