Отидете към основна версия

3 162 1

И "Монополи" влезе в 21 век (ВИДЕО)

  • монополи-
  • хасбро-
  • мистър монополи

Компанията "Хасбро" пуска гласово активирана версия на популярната игра

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кой не е мечтал да се поразговори с Мистър Монополи? Това скоро ще стане възможно благодарение на нова версия на популярната настолна игра "Монополи", която се активира чрез гласова команда, предаде Франс прес.

С "Monopoly Voice Banking", която ще се появи на пазара в САЩ на 1 юли, компания "Хасбро" навлиза в света на гласовите асистенти. В новата версия на "Монополи" играчите ще могат общуват с електронна версия на цилиндъра на Мистър Монополи, разположен в центъра на играта. Ако участниците се провалят в управлението на парите си, ще чуват безмилостния му глас: "Вие сте разорени".
Общуването с "говорещия цилиндър" става чрез натискане на съответни бутони.

За да улеснят задачата на Мистър Монополи и да ускорят по традиция дългата игра, участниците вече са сведени до максимум четирима, вместо шестима. Те ще разполагат с по-малко имоти за закупуване, като отпадат възможностите за придобиване на електрокомпания или железница.

С Мистър Монополи, който контролира всички трансакции и с липсата на банкноти, в играта "Monopoly Voice Banking" мошеничеството ще стане почти невъзможно.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини