Отидете към основна версия

14 221 21

Тези прически подлудяват мъжете (СНИМКИ)

  • прически-
  • коса

Вижте три визии, които привличат представителите на противоположния пол

Снимка: Shutterstock

Прическата на жената може да разкаже много за нея, за финансите ѝ и дори за характера ѝ. В днешно време има огромно разнообразие и всяка дама може да носи косата си, както си пожелае. Много важно е да изберете внимателно какво ви подхожда, за да се чувствате като истинска красавица - със самочувствие и увереност в собствената си привлекателност.

За някои обаче е много важно прическата им да не е харесвана само от самите тях, но и да привлича представители на противоположния пол. Е, има списък с точно три визии, които наистина успяват да влудят мъжете. Те са възхитени винаги, щом видят жена с такава прическа. Именно затова ще ви покажем как точно е най-добре да носите косата си, ако искате да впечатлите представителите на силния пол и да направите добро впечатление навсякъде.

Дълга коса

Нито едно момиче не може да оспори факта, че дългата, падаща свободно коса, изглежда много красиво и привлекателно. Мъжете се съгласяват с това. За тях тя е много съблазнителна. Важно е обаче да сте наясно, че такава коса не се поддържа лесно, а каквото и да си говорим, никой няма да си падне по изтощени краища и заплетени кичури. Важно е да използвате необходимите продукти, за да я поддържате здрава и лъскава.

Конска опашка

Всяка дама умее да си направи тази прическа без помощ и то с лекота. Всъщност обаче така ние разкриваме лицето си и шията си, което пък ни прави по-привлекателни според мъжете. Няма да коментираме и какви други асоциации си правят именно с този вид прическа. Когато се вържете на опашка, е хубаво да сложите грим и допълнителен акцент върху очите и устните си.

Плажни вълни

Мъжете обожават естествеността във всичките ѝ проявления. Леките къдрици ще създават впечатлението, че сте тръгнали набързо от дома си и не сте имали кой знае колко време за контене и слагане на ред в буйната ви коса. С лекота ще си хванете гадже с тази визия, стига косата ви наистина да е поддържана, а да не приличате на избягал корабокрушенец, пише jenata.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 14 гласа.

Свързани новини