Отидете към основна версия

1 226 26

Антон Тонев: Призовавам ви да носите маски. Да се поздравим с отпадането на мерките

  • антон тонев-
  • маски-
  • носене-
  • отпадане-
  • мерки

"От днес правим решителна стъпка към връщане към нормалността. Наша отговорност е да подходим внимателно", каза още депутатът от ПП 

Снимка: БНТ

Да се поздравим с отпадането на мерките, но ви призоваваме да носите маски. С това се обърна от парламентарната трибуна Антон Тонев от парламентарната група на "Продължаваме промяната", цитиран от БНТ.

"От днес отпадат всички мерки. Можем да се поздравим. Националният план сработи. Този план ни позволи да поемем контрол над заразата и да позволим на бизнеса да работи. Познанието ни за развитие и контрола на заболяването ни позволява да живеем и работим в нормалност. От днес, ако не носим маски, няма да бъдем санкционирани. Извървяхме много стъпки към постепенно разхлабване на мерки. Предприехме законодателни промени, за да може да се вземат мерки при разпространение. Призовавам ви да носите маски. Мерките като 60 на 40 ще продължат. От днес правим решителна стъпка към връщане към нормалността. Наша отговорност е да подходим внимателно", заяви Антон Тонев от "Продължаваме промяната".

Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 23 гласа.

Свързани новини