Last news in Fakti

6 Декември, 2011 08:09 8 837 12

Показват новите винетки

  • винетка

Агенция „Пътна инфраструктура“ ще покаже днес новия дизайн на винетните стикери, които ще са валидни през 2012 г. Цените на винетките остават същите както през 2011 г., съобщиха от пътната агенция.

През 2012 г. винетните стикери ще се разпространяват от консорциум между СИБАНК и „ВИП Секюрити“, които спечелиха конкурс за разпространението на винетките през 2010 г. за 3-годишен срок.

Както и в предишните години винетките ще се продават в бензиностанциите на големите вериги, в пощите, в клоновете на самите дистрибутори, по ГКПП-тата, както и в регионалните поделения на пътната агенция.

Ето и новите винетки - Снимка: БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малинов

    1 0 Отговор
    А от кога точно пускат винетките за продажба? :)
  • 2 ааа

    1 2 Отговор
    Много ясно ще е Сибанк та тя нали е на госпидин Борисов и се огледайте в инфраструкурата на българия пари на вятара ..................ш...на държава..............

    Коментиран от #3

  • 3 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ааа":

    @2 na teb li da gi dadat be pich?
  • 4 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    samo edin glupak moje da nareche stroeneto na magistrali pari na viatara.
  • 5 тираджия

    0 0 Отговор
    в германия няма винетки !!!
  • 6 Гост

    0 0 Отговор
    Бандидос бос - Точно сега не му е времето !
    Помисли малко НАРОДА ГЛАДУВА а бат бойко строй магистрали,ама на теб какво ти пука ямно не знаеш какво е ГЛАД!
  • 7 kalinka

    0 0 Отговор
    Какво да се прави,сами си сложихме примката на врата.Бате Ви Бойко заграби милата ни родина и сега ще пълзим ниско по земята инак ще има рязане на глави.Видяхме как се провеждат избори.
  • 8 Кристиян

    0 0 Отговор
    Ами сега ще сложи и плащачки на магистралите , и човека си реши финансовия проблем до девето коляно:):):):):)
  • 9 FUCK

    1 0 Отговор
    mi dobre de pokazva NOVITE vinetki KADE sa NOVITE PATISHTA ne govorq za 30 km magistrali a za naistina DOBRA patna mreja ???
  • 10 Шофьор

    0 0 Отговор
    За една НОРМАЛНА държава са нужни пътища.Това което се прави сега ....ТРЯБВАШЕ да стане преди..... има... нема....20 лета.Все сме назад с важните неща.Тогава се бориха за политически партии,на кой му пукаше ,че нямаме пътища.Сега се правят пътища ...БЪЛГАРИНА пак роптае.КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ ,БЕ ХОРА ?????????????? МНОГО СМЕ ЗЛЕ......МНОГО.КОЛКО ПОКОЛЕНИЯ ТРЯБВА ДА МИНАТ ЗА ДА ПОУМНЕЕМ ?????ВМЕСТО ДА ПОМАГАМЕ ,НИЕ СЛАГАМЕ ПРЪТ В КОЛЕЛАТА .Пътен данък...Винетки, все ще си ги плащаме независимо кой е на власт.
  • 11 Mal ii

    1 0 Отговор
    Новите винетки? Луд на шарено се радва....
  • 12 ......

    1 0 Отговор
    Много шарени тези винетки ,бе.Можеше да снимат за фон една голяма дупка от пътищата ни,ще е по-интересно.........