23 Април, 2019 13:54 2 513 22

Регистрираха Иванчева за евроизборите, искат детектор на лъжата

  • десислава иванчева-
  • евроизбори 2018-
  • инициативен комитет непослушните

Тези дни тя ще бъде преместена в София

Регистрираха Иванчева за евроизборите, искат детектор на лъжата - 1
Снимка: БГНЕС

Независимата кандидатура на Десислава Иванчева за евродепутат бе регистрирана днес в ЦИК с 5552 подписа. Бившата кметица на Младост в момента е в Сливенския затвор след присъда от 20 години затвор за поискан подкуп, постановена от Специализирания наказателен съд. Тя не е окончателна, тъй като ще се гледа първо от Апелативния специализиран наказателен съд, а впоследствие и от ВКС.

"5552 подписа внесохме от гражданите в цяла България. Имаме много широка обществена подкрепа, тази подписка е в защита на Десислава Иванчева, но не само на нея, ами и на гражданското общество, чийто права бяха потъпкани с ареста на Десислава Иванчева и Биляна Петрова", заяви Русислава Захариева от Инициативен комитет "Непослушните", който внесе подписите. Тя бе с бебето си, като заяви, че се надява то да живее в една по-свободна България.

"Ще искаме от съда г-жа Иванчева да мине на полиграф, за да бъде убедено цялото общество, че тя не е извършила това престъпление, за което е обвинена", каза Петър Кърджилов, бивш пиар на община Младост и близък на Иванчева. Искането за полиграф е въпреки факта, че той не е доказателство в съда.

"Ще се намери начин да се води кампания, въпреки че Иванчева е в ареста. Надяваме се съдът да допусне г-жа Иванчева да се състезава наравно с всички други кандидати, защото това е честно. На трето място по подписи сме. Подкрепата е много категорична, хората идват отвратени и с огромно желание се подписаха", добави още той.

Десислава Иванчева предстои тези дни да бъде преместена в София, тъй като се нуждае от прегледи във връзка с опитите ѝ да зачене.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Amix

    27 50 Отговор
    За тази някой ще гласува ли? 🤪😁

    Коментиран от #3

  • 2 От къде

    16 51 Отговор
    5552 заблудени!

    Коментиран от #6

  • 3 българин

    64 19 Отговор

    До коментар #1 от "Amix":

    Аз ще гласувам за нея, напук на шайката от ГРОБ, сигурен съм че и много други ще го направят

    Коментиран от #5

  • 4 Ужас

    20 47 Отговор
    Как мога да позволяват на осъдени престъпници да се кандидатират и то от затвора.
  • 5 Пра Българин

    13 29 Отговор

    До коментар #3 от "българин":

    Те от БСП мед и масло са ти приготвили!!!!
    Завалия,
  • 6 Реалист

    6 27 Отговор

    До коментар #2 от "От къде":

    Съгласен - народ от бедност се лекува, ОТ ПРОСТОТИЯТА - НЕ.
  • 7 Таз ако има мозък

    3 28 Отговор
    Като излезне за изборите да фашта пътя за афганистан и нема фаштане там😂😂😂
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 onq s konq

    7 29 Отговор
    Да предположим невъзможното:ЧЕ ТИЯ 5500 ПОДПИСА за Регистрирането й като Еврокандидат се превърнат на изборите във 130 000 ГЛАСА - толкова са необходими приблизително за влизане в СЕДЕМНАЙСЕТИЦАТА.Следва АВТОМАТИЧНО ЗАМРАЗЯВАНЕ на 20-годишната Присъда поради влизане в сила на Евроимунитета.Само след месец обаче ГЛ. ПРОКУРОР ще изиска от Европарламента СВАЛЯНЕ НА ИМУНИТЕТА Й и предаване на Българското правосъдие.Свиква се ЕК по "Юридическите въпроси",която преценява НЕ ЕСТЕСТВОТО НА ПРИСЪДАТА И ДАЛИ ЛИЦЕТО Е ВИНОВНО ИЛИ НЕ,А ПРАВОМОЩИЯТА НА ОРГАНА ИЗИСКАЛ СВАЛЯНЕ НА ИМУНИТЕТА.Следва "гласуване за освобождаване" от Европарламентаристите и връщане в БГ на Иванчева.Затова и единственото й спасение е още напусне пределите на БГ на път за Европарламента ДА ДУХНЕ В "НЕИЗВЕСТНА ПОСОКА" по белия сват.Преди това обаче ...-130000 гласа!

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Да питам

    10 35 Отговор
    Всички тези които я защитават чрез минусите слепи ли сте глухи ли сте или сте мазохисти. Бий ме обича те така се получава при вас. Да защитавате една престъпница.хората казват кажи ми какви са ти приятелите да ти кажа какъв си ти. Та кажи ми какви са ти избирателите да ти кажа какъв депутат си. Може да си слагате мунусите но няма да я изберът.
  • 12 onq s konq

    5 24 Отговор

    До коментар #10 от "Усмивката":

    Ще анализирам Простотията ти ГЛУПОСТ ПО ГЛУПОСТ:1/Страсбург е седалище на Евросъда,където могат да се подават жалби на недоволни от решенията в държавите -членки на ЕС.Въпросният съд НЕ Е ЗАДЪЛЖЕН да приема всички жалби за разглеждане,а само тия по които има очевидни основания.Решенията му излизат средно след СРОК ОТ 5-7 ГОДИНИ...защото опашката е голяма!2/Решенията на Страсбург НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ,А ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ за страната издала Присъдата.3/За евентуалната загуба на изборита от Бойко...-Ванга ли ти го каза?:)

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Било

    6 19 Отговор
    Върха на наглостта .
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Робер

    28 6 Отговор
    Каквото и да е направила,трябва да я подкрепим!Видя се ,какво правят с хората,които опонират на властта.Местан уби дете,свободен,без белезници и си бара шарана.Защо не протестирате за това,а?Пълна подкрепа за Иванчева!
  • 17 Измет

    3 26 Отговор
    Маните я тази закоравяла престъпница. Тя се надява , на пари от европарламента. Ей пак ще се докопа до милиончето.
  • 18 Европарламента

    6 25 Отговор
    Обезомял народ. Как ще гласувате за тая грозития. Амо то като гледам кои се кандидатират. Очаквано и тя сред свои.

    Коментиран от #19

  • 19 Пише се

    18 1 Отговор

    До коментар #18 от "Европарламента":

    "обезумял" бе неграмотник. Но тока е, когато нямаш ум, а "ом". Герберастка му работа. Пък и кой те знае и теб колко си "хубав".
  • 20 соросоидни кърлежи

    0 4 Отговор
    нпо -кърлежи стоят зад нея, за това ги благодари. Сорос нищо не прави без пари. Корупция по страшна от други престъпления, тя е невидим убиец, милиони хора са ощетени от такива. В САЩ за такива деяния -доживотен...Спрете да правите сравнения с различни други престъпления, защото така се заблуждавате себе си. Ясно че в БГ няма адекватно правосъдия,не се притеснявайте и нея ще пуснат,като и други преди ..Спете спокойно.Грабежа продължава.
  • 21 gad

    3 2 Отговор
    Хаха, мед ми капе на сърцето, като гледам как играе камшика по ... даже тролове не заслужават да ги нарече човек. Гниди. Напук на вас ще я оправим тази държава, драги боклици.
  • 22 Гад

    1 4 Отговор
    Не беше прав Боко, не беше. Не е 80% калпавия материал, сбърка жестоко. 90% е, даже 91% като чета мненията тук. Само идиоти истанаха в територията ебаси.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове