Last news in Fakti

12 Май, 2020 11:24 3 907 31

Иванчева пусна запис от съда - смята, че ще я върнат в затвора

  • десислава иванчева-
  • дело-
  • корупция

Бившият кмет на "Младост" пусна пост във "Фейсбук"

Иванчева пусна запис от съда - смята, че ще я върнат в затвора - 1
Снимка: БГНЕС

Опасение, че ще бъде осъдена на база "усещания" и „разкази на свидетелски показания” изрази във "Фейсбук" бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева.

Припомняме, че знаковото дело още не е приключило на втора инстанция, като това трябваше да стане на 5 февруари, но съдебният процес беше отложен за края на март, а в средата на март беше въведено извънредно положение и съдът спря работа.

Като доказателство за опасенията си, Иванчева пусна във Facebook запис от съдебна зала – от заседанието на 5 февруари. Там се изказват адвокат Ирен Савова и Биляна Петрова, бившата заместничка на Иванчева. Те изразяват опасения от манипулация на доказателства по делото, предвид липсващи лепенки с техни подписи, които били поставени при събиране на улики.

"Очаквам продължението със свито сърце на 20-ти май, за когато са насрочени заключителните пледоарии и вероятността да ме върнат в затвора е много голяма", казва още бившата кметица на "Младост".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гонг 2

    23 37 Отговор
    Вече трябваше да има присъда и да си я излежава

    Коментиран от #11

  • 2 Пешо

    34 15 Отговор
    Гешев е великия инквизитор, инстумент в ръцете на Господ, ах пардон Пеевски
  • 3 Мим

    23 35 Отговор
    А бе маце,изглеждаш много грозна,ама справедливостта изисква,вече да си в затвора,че подведе толкова хора да те изберсат за кмет,а ти какво направи.Стани да седна беше твоята работа,а и не знам още останаха ли от парите които облиза..
  • 4 АУУУУУ

    22 30 Отговор
    Крадеца вика ' Дръжте крадеца! " ....АМА ВЪВ ФЕЙСБУК ТАЗИ "НЕВИННА ЖЕРТВА ' ТАКА И НЕ МОЖА ДА ОБЯСНИ КАК ТАКА СЕ ВОЗИ В КОЛАТА СИ С ЕДНА ТОРБА ПАРИ , КОЛИЧЕСТВОТО КОЕТО ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРИН ЕДВА УСПЯВА ДА СЪБЕРЕ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ !!!!!

    Коментиран от #7

  • 5 Кадилак мачка зазка

    10 9 Отговор
    Както каза тогавашния и шеф Г.Кадиев едно е да плюеш от страни ,друго е за управляваш
  • 6 Кутьо

    12 14 Отговор
    СГледам - Лилана прилага същата тактика . Обвиняваш Премиера, лужеш до дупка и съда няма да те осъди.
  • 7 Pilot

    13 14 Отговор

    До коментар #4 от "АУУУУУ":

    В държавата на милиционерите всичко могат да ти сложат в колата, особенно когато не си им удобен ! А , ако още не знаеш се обади на апартаментчика Цецо , той завежда тази секция !
    Ни си мисля, че си от тези дето им дават пари за семки за да драскат по форумите !

    Коментиран от #29

  • 8 qwerty

    4 1 Отговор
    Аз съм бил като са слагали.

    Коментиран от #25

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Нали

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "Гонг 2":

    И адвокатите на обвиняемите , и домашните им животни, близки и приятели.... Да се вкарат в затвора и съседите...и всички противници на властта
  • 12 истина е

    7 3 Отговор
    Че е подкупна -всеки го знае ,но лошото е ,че не е член на шайката ! Това е проблема !
  • 13 Чата

    12 0 Отговор
    Ясно! Иванчева, Масларова, Лилана и Жени Калканджиева са баш мутрите на българския преход! Евгения Банева им е знаменосец, Меджидиева - войвода!

    Коментиран от #18

  • 14 777

    7 8 Отговор
    Е,нали нямаше държава,сега прокуратурата ви е виновна.Тези които застават зад нея дават ли си сметка какво подкрепят.
  • 15 Хммм

    7 4 Отговор
    ЧЕ КАКВО ОТЧАКВА ПРЕСТЪПНИКА , ПОЧИВКА НА МАЛДИВИТЕ ЛИ , ТОВА Е В ПРАВОМОЩИЯТА САМО И ЕДИНСТВЕНО НА БСП, ТЕ ТАКА СИ КРИЯТ ПРЕСТЪПНИКА !
  • 16 Драгой

    6 5 Отговор
    Да я върнат, тя взе парите, нали?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Джони

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Чата":

    Защо пропускаш крадливите от руската партия Бсп другари бившата министъра Емилия Масларова съдена за около 20 милиона лева, но не и осъдена, както и другата другарка и евродепутатката Елена Йончева милиончева с две къщи и няколко апартамента, ами Корнелия Нинова техноимпексова с колко милиона долара се сдоби след покупката на външно търговското дружество Техноимпекс, ами нейния заместник в Бсп Кирил Добрев мулето е също милионер и то голям със 15 фирми, ами олигарха, милионер и почетния руски консул Георги Гергов и тн все много богати хора без да са работили за тях. Гергов само за дупката в центъра на Варна получи подарък от 40 милиона лева държавни пари при положение, че експертите я бяха оценили максимум един милион лева. Това не е ли пладнешки грабеж от 39 милиона лева дадени от парите на данъкоплатците.

    Коментиран от #19

  • 19 Джони или Дженди

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Джони":

    Учредителеният конгрес на Българската социалдемократическа партия е учредително събрание на партията, състояло се на 2 август 1891 (20 юли по стар стил) в местността Историческа поляна, под връх Бузлуджа в Стара планина, по инициатива на Димитър Благоев. Участие вземат около 20 представители на социалистическите дружинки от Търново, Габрово, Дряново, Сливен, Казанлък, Стара Загора и други селища.

    Учредителеният конгрес, наричан още Бузлуджански конгрес, бележи края на началния етап в развитието на социалистическото движение в Царство България и началото на организирана партийна дейност за съединяване на социализма с работническото движение. БСДП приема марксизма за своя идеология...
    Болшевиките приятелю се създават след 1917г. ,а иначе общото им движение с меншевиките е от 1903г. забележи в Брюксел!
    Така ,че не пиши простотии.Не ги разбираш тези неща,не се и опитвай! Болшевиките нямат много общо с БСДП,няма и как да имат ,защото са създадени доста по-късно!
  • 20 Затвор за Фризьорка Иванчева

    5 4 Отговор
    Защо някой не ви сложи на вас кутия пълна с пари в личния ви автомобил.Защо?????.....защото не сте си искали рушвети..тази самозабравила се фризьорка не даде едно разумни обяснение как така се оказаха в колата парите.що не звънна в полицията да се оплаче че искат ДАЯ подкупят,,

    Коментиран от #22, #27

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ::::

    2 3 Отговор

    До коментар #20 от "Затвор за Фризьорка Иванчева":

    Защото не си кмет на Младост!Затова!Този пост е за гербаджии,не за фризьорки! Като не знае как да дели,така ще е! Кмета ще се разхожда с белязано евро в багажника из София!?! Те тази тяхната служебна кола с поглед се отваря!Чантата където са и я подавали в ресторанта и куфара в багжника са шарени с едно и също"мастило"!Сефте са подхвърляни "улики" по багажниците в колите! Когато интересите са за милиони,така става!
  • 23 ххх

    1 0 Отговор
    Ушев ,защо подсказава на прокуратурата?!?
  • 24 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    " КАВКАЗКА ПЛЕННИЦА " И- "НАШ СУД САМЪЙ ХУМАННЪЙ В МИРЕ" !!!!!! ТЯ Е ГЕПЪРС ОТ ПАРТИЯТА НА ОВЧАРОВИЯ ПРОИЗВОДЕН ОТ БКП-БЕ-СИ -ПИ -НЕ ТРЯБВА ДА Е ВЪРНАТА В ЗЕТВОРА , А ТРЯБВА ДЯ Е В НЕГО-ВЪТРЕ !!!!!КАК Е ИМЕТО НА "ПАРТИЙНИЯ "И ЛИДЕР ОВЧАРИСТ -БКП !?!?!?
  • 25 Ако те нарочат и им платат

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "qwerty":

    А , на мен също, стигнах до съд, осъден на окръжен ,Районен нямаше , за не се бави осъждането.
    Прокурорите" свършиха чудо невиждано".
    Всичко привърши в Апелативния ,с оправдателна присъда ,без рушвет.
    Не можаха съдиите, до края да играят ,кючек на Прокуратурата..
    Поръчителите бяха ,Хисарски Калинки, те са само едни.
  • 26 SDS

    1 1 Отговор
    СЪДИИТЕ ДА СА ОБЕКТИВНИ И ДА НЕ СПЯТ.ТЕ МОГАТ ДА РЕЖАТ ИДИОТИЗМИТЕ НА РАЗСЛЕДВАЩИ И НА ПРОКУРОРИ.НО МНОГО ОТ ТЯХ ОЩЕ ВЯРВАТ НА ПРОКУРОРИТЕ, А НЕ НА ФАКТИТЕ,Т.Е.НЯМАТ ПРОФЕСИОНАЛНА СМЕЛОСТ ДА СЕ ОПЪНАТ НА ГРЕШНИТЕ ПРАКТИКИ В ПРАВОРАЗДАВАНЕТО.
  • 27 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Затвор за Фризьорка Иванчева":

    При всяко качване в служебния автомобил задължително го проверявайте в присъствието на нотариус и адвокат!!!
  • 28 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 1 Отговор
    Тия двенките, ако бяха от корумпираните кметове, до сега адвокатите им СТО ПЪТИ да бяха платили на прокуратурата и да са излезли на свобода ....
  • 29 АУУУУУ

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Pilot":

    не драскам по форумите за да ми платят стотинки .Имам сериозна професия която е доста добре платена тъй като я упражнявам извън БГ. Но не мога да се съглася на всичките доказателства че тази е невинна ....всички знаем каква корупция се шири в администрацията !!!!
  • 30 pasi

    2 2 Отговор
    Абе стига сте мъчили тези жени бившата кметица Иванчева и нейната колежка. ТЕ СА НЕВИННИ престанете бе ГОСПОД вижда бе гешев плюй на егото си и спри това срамно дело...
  • 31 Строител

    1 1 Отговор
    Корумпирани са. Взеха ми парите, но ме беше страх дс свидетелствам.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове