22 Ноември, 2020 10:19 6 995 123

Каракачанов: В Скопие смятат, че могат да хитруват

  • северна македония-
  • ес-
  • хитруват-
  • красимир каракачанов-
  • българия-
  • ангел джамбазки-
  • вмро

Македония се управлява от една дълбока държава, обясни Каракачанов

Каракачанов: В Скопие смятат, че могат да хитруват - 1
Снимка: БГНЕС

"Правителствата в Македония не създаваха на своите граждани условия за нормално развитие, а създаваха само и единствено само напрежение вътре в държавата. Първо започнаха с преследвания на хората, които се наричаха българи, после конфликт с Албания, скандалите с Гърция, скандалите с България – и това 28 години. Поради тази причина една част от българите в Македония идват и си вземат българско гражданство", заяви пред bTV вицепремиерът и лидер на ВМРО - Красимир Каракачанов.

Според него България много ясно беше заявила, че основата на нашата подкрепа за ЕС е изпълнението на договора, който беше подписан 2017 г. Този договор не се изпълняваше, отбеляза той. "Бившият премиер Любчо Георгиевски го каза много ясно: Въпреки голямото желание на премиера Зоран Заев, Македония се управлява от една дълбока държава – това са бившите югославски служби, които контролират медиите, политическия елит и бизнеса", обясни Каракачанов.

"До този момент нашите приятели в Македония, братя бих ги нарекъл, от България са получавали само добри неща – първи признахме тяхната независимост. Близо 30 години, когато България прави нещо добро, не се чува една добра дума – било от македонски политик, било от медия. Когато обаче България постави въпроса за общата ни история, за това че има хора, които са репресирани, че са българи, когато кажем – ние ви подкрепяме, а вие рушите българските паметници, фалшифицирате историята, тогава се надига вой", коментира лидерът на ВМРО.

"Тази държава чука на вратата на Европа, даже ние я дърпаме за ръката да влезе в Европа. Искаме тази държава да се държи уважително", посочи той. Каракачанов припомни, че ЕС има едно много ясно правило, което касае всички, включително България – не може да влезеш в ЕС, ако не си решил спорните двустранни въпроси. "Скопие няма желание да ги реши. Те смятат, че могат да хитруват, както досега. България да ги подкрепя, а те за благодарност да ни забиват ножа в гърба и да ни злепоставят", коментира още Каракачанов.

"ВМРО не е певческо дружество, ако някой ни нападне отговаряме" - с тези думи Красимир Каракачанов коментира протеста и провокацията пред централата на партията в София от миналата седмица. Той каза, че лично е позвънил на полицията, която се е отзовала. "Ангел Джамбазки не е хвърлял пиратки. В момента, в който Ангел пуска маркуча, тълпата се пръска. Но дотогава е счупен прозореца в централата. Ангел Джамбазки е доброволец във ВМА от 21 дена. Някой предпочитат да го изкарат лош. Не е хулиган. Той е добро момче, което помага на хората, но защитава собственост на партията, на която е зам.-председател. . Някои от тези мирни хора бяха видимо пияни!", коментира случая Каракачанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    42 45 Отговор
    Шкембе торба лае клекнал. Щом и маке се Гаври, псува и гори Българското знаме, а тия чакат оферта. Пак ще ни Продадът за стотинки!

    Коментиран от #31, #100, #115

  • 2 Тиквун

    42 40 Отговор
    Имам само един въпрос - виждали ли сте по- голяма свин........я?
  • 3 billaboy

    58 11 Отговор
    Краси покажи на тия хора как се прави хихи:

    Коментиран от #44

  • 4 Яне

    47 37 Отговор
    ОСТАВКА на правителството съд за Боко,Била торбичка,Дърпачът на бабички, Детето с маркуча и другите недомаслени в управлението.
  • 5 Манги

    52 11 Отговор
    Изобщо, оня на прозореца не е бил Джамбазски и никога няма да бъде. Тва е Хари Потър
  • 6 Абе

    39 37 Отговор
    Абе Шкембе войвода признай си, че не искаш да ти секне бизнеса с паспортите, защото ако макетата влязат в ЕС ти кво ще правиш??
  • 7 Само

    34 16 Отговор
    ти ли , бе другарИНО , смяташ , че можеш да хитруваш ? Ухо на ДС и всякакъв за пари , че и пияндура братовчед уреди на яка брюкселска хранилка от омразните ви "капиталисти" ! Без никаква полза от него , ни за България , ни за ЕС , както и от теб , струпал милиарди борчове на гърба на българските граждани , безроднико Клъст !
  • 8 Бойко Борисов

    26 6 Отговор
    Трябва да се брани българският интерес

  • 9 Фигаро

    24 12 Отговор
    Човек от Русенско да има претенциите на Каракачана е тргично,ВМРО имаше страхотно въздействие когато повечето хора бяха от Благоевград,но както се получава в повечето случай,отново бяха излъгани!
  • 10 Мимч

    45 10 Отговор
    Ами такива са макетата,подли,долни и не признателни.Готови са всеки момент да ти забият ножа в гърба .Храни куче да те лае,ето това са те.Не се ли променят,никакво пускане.Европа през крив макарон да гледат,до тогава,докато се вразумят....
  • 11 бой по вмро

    26 20 Отговор
    Ей шкембак ще те докладвам на Македонците да знаят с какъв търгаш на паспорти си имат работа и как крепиш престъпното корумпирано управление на доган и боко тиквата заклеймено от ЕС !!!

    Коментиран от #14

  • 12 жълта торбичка

    25 16 Отговор
    А га прибираше алтъните за тескерета не ривеше а ся ривеш.

    Коментиран от #33

  • 13 Леле,леле

    21 13 Отговор
    ЕС ще ни обявят за фашисти и пак ще го ду.аме.Джамболина не е хвърляла пиратки,а цветя и кондоми с цветовете на дъгата.
  • 14 Ама

    20 5 Отговор

    До коментар #11 от "бой по вмро":

    те го знаят , и тарифите знаят (скачащи) , а и почти във всяко семейство имат по някой с българско тескере !
  • 15 JEFF

    14 9 Отговор
    Той описва нашето правителство. Лошото момче Джамбазки не е изживяло момчешките си години, но това не го оправдава. ОСТАВКА !

    Коментиран от #75

  • 16 Античното Маке

    21 2 Отговор
    Те и с Гърция хитруваха, но получиха за дяволъка си Вентилатора.
    ➤ Слънцето на северномакедонското знаме, което разпръсква лъчи във всички посоки, се оприличава на въртящ се Вентилатор - подигравателно название на националния флаг на Реп. С.Македония, използвано от македонците, които отхвърлят напълно доктрината на македонизма (например онези с българско самосъзнание), както и от единици хора, които искат да се върне старото знаме, от периода 1992-1995 (сменено по настояване на Гърция).
  • 17 Behemoth

    9 9 Отговор
    Всеки луд с номера си....така се прехранват тия ..и бая си хапват...първи полудяха от Атака,после Симеонов,ама тия са тихите луди дето ще запалят лудницата на Баце!
  • 18 БЮРМ/FYROM

    40 6 Отговор
    ВЕТО докрай за измислената "държава"-последният проект на коминтерна. Само, че Югославия и Съветският съюз отдавна не съществуват. БЮРМаджии-крадци на език, история и култура. Злобни сръбски мекерета.
  • 19 Торбата

    17 9 Отговор
    BILLA и пет доживотни най - малко ! Дължиш го заслужено на България и всички читави български граждани !
  • 20 Чичо

    15 6 Отговор
    Туй с дълбоката държава и правителство дето не създава условия за развитие на гражданите си е май една друга държава
  • 21 666

    5 8 Отговор
    Къде си беее порк
  • 22 Анонимен

    12 16 Отговор
    А вие сте от бай Тошово време. И ви го казаха българите от Македония. Та нали всичко е дошло с тях, именно от вас, ченгета, кгб, доносници, дс, а каракачанов е човек от ТЖ от дс. Или герб и дпс и бкп. Една напред две назад крачки ОП. Късно е.
  • 23 Ба'си

    18 16 Отговор
    Абе на тоя от 100 думи 99 са лъжи ,А една е под въпрос!Професионален лъжец!Ама от агент на ДС кво да очакваш!
  • 24 Батко

    10 10 Отговор
    Нема да та изберем дано да вземеш 3,8 процента да боли повече
  • 25 БЮРМ/FYROM

    26 4 Отговор
    Измислената "държава"-изчадие на коминтерна(комунистически интернационал) е с население, колкото София. Повече от половината са албанци. От останалата част, около 300 000 са с български паспорти. Сегашните им и предишни министри, включително.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Хари

    33 6 Отговор
    Браво за позицията на България по този въпрос!! Наистина обоснована, смислена, лежаща на факти! В силната позиция спрямо РСМ сме, нека я използваме, за да може поне децата ни да знаят кои са и защо историята, езика и героите са си наши! Браво и дерзайте, няма да е лесно, тепърва ще има натиск!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 България

    27 4 Отговор
    Тези "македонци" от югославия са най ПРОСТИЯТ народ в бившата федерация.
    По ГЛУПАВИ и от босанците.
  • 30 Скандинавец преподавател в България от 25г

    16 35 Отговор
    Каракачанов е опорка на Кремъл и ще се опита да извади България от ЕС и НАТО! "Това е много добре" ще кажат неокомунистите от вас! Но неокомунистите не са в час и не знаят, че ако ви изкарат от ЕС и НАТО, това което ще плащате ще го плащате 1300 години след това! А сте на крачка от изхвърлянето ви оттам! Не може да налагаш на друг народ на какъв език да говори и от какъв произход да бъде! Все едно на вас българите да ви кажат от Турция ''ние имаме обща 500 годишна история'' вие сте претопени като нация и сте 99% турци и ще говорите от утре на турски език, а територията на България всъщност е турска земя?! Не става така нали..???Още повече, че когато 12-те татаромонголски племена водени от Аспарух, прогонени от руснаците от рускотатарските степи са дошли, по тези земи тук е имало славянски, македонски, мизийски, тракийски, ромейски и няколко други народи всеки със собственият си език хиляди години преди татаромонголското нашествие през 681 година....А пък и тази смесица, тотална мешавица за 1300 години и няколко робства наречена български народ в никакъв случай не става за националистическа... Тo виe бългaритe ce cрaмувaтe дa ce нaрeчeтe бългaри, тa кaквo ocтaвa зa другитe, кoитo имaт пo-кaчecтвeнa иcтoрия и прoизхoд...

    Коментиран от #35, #41, #43, #45, #56, #59, #61, #64, #67, #76, #97, #106

  • 31 Още си пазя кирката

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    В представите на господин стойнев вие се славите като педофил.

    Коментиран от #39

  • 32 !!!?

    5 24 Отговор
    Къде е Президента бе !? До кога ще търпи националисти като Каракачанов да се държи с братска Македония сякаш е ромско гето бе !!!? Като смята че българите и македонците са една и съща нация, защо не отиде в Скопие и по примера на Кенеди да каже на площада: И аз съм един македонец !!!?

    Коментиран от #36, #40, #107

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Васил

    5 9 Отговор
    Те не хитрува а виждат че си скапан тъпак и ти се подиграват нищо не можеш да им направиш
  • 35 Т44444478б

    6 10 Отговор

    До коментар #30 от "Скандинавец преподавател в България от 25г":

    Браво. Отличен български език. И отличен правопис и познаване на българския бит, култура и
    носталгията по миналото.
  • 36 ФАТМАКА Е ЖАЛЪК СТРАХЛИВЕЦ И

    11 10 Отговор

    До коментар #32 от "!!!?":

    ПОДЛОГА НА ГЕРАЛА ОТ КГБ .. РЕШЕТНИКОВ И ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ПСР

    9 6 Отговор
    Две страни на монетата.
    Безочието,агресията,злобата на Скопие.Коменгирано е многократно.
    Алчността на агент Иван-по-малко.Шкембели превъртя едни милиони,през БГ паспортите за македонци и албанци,най-малкото.
  • 39 ТаУмВзе

    3 5 Отговор

    До коментар #31 от "Още си пазя кирката":

    Не може ли тролнята на агент Иван да е по изобретателна в Обидите?
  • 40 Чавдар войвода

    5 2 Отговор

    До коментар #32 от "!!!?":

    Кенеди е казал: 'Аз съм берлинчанин'.
  • 41 КЪВ "СКАНДИНАВЕЦ" ,СИ ПА ТИ,БЕ МУШМОРОК

    24 2 Отговор

    До коментар #30 от "Скандинавец преподавател в България от 25г":

    ТЕЗАТА ТИ Е .. МАЛО'УМНА А ПРИМЕРИТЕ... ИДИОТСКИ!
  • 42 billa

    9 8 Отговор
    ДС Шкемби изстисква македонската тема предизборно. Ей паспортния едно време карахте хората по Благоевградско да се пишат в паспортите македонци бе.
  • 43 mitko kulturista

    14 0 Отговор

    До коментар #30 от "Скандинавец преподавател в България от 25г":

    Исторически извори?
  • 44 Без коментар

    6 21 Отговор

    До коментар #3 от "billaboy":

    Каракачанов, знаеш ли колко години Тракия е била поробена от
    Перси,Македонци,Римляни - Византийци, Турци и Руснаци.
    Правя сметка, че това са цели 1850 години, окупирани от чужди интереси.
    Знаеш ли, колко години, сме били свободни ?????
    Ако знаеш отговори си сам , и прибери шкембето, че не ти се виждат гърдите.

    Коментиран от #46, #51

  • 45 Ооо, много си се объркал,

    27 3 Отговор

    До коментар #30 от "Скандинавец преподавател в България от 25г":

    Ние в БГ, макар и били под 500г турско владение, не говорим турски, нищо общо няма с тези разсъждения, и македония е българска територия откъсната и подарена на сърбия чрез договор, прямо етническите българи е приложен геноцид и са записани македонци, това е близка история, знаят се имената на хората кодифицирали/внесли промени на българския език/ езика по нареждане на коминтерна

    Коментиран от #77

  • 46 корекция

    2 8 Отговор

    До коментар #44 от "Без коментар":

    Гледната му точка е от горе , значи не си вижда пишурката.
  • 47 mitko kulturista

    3 0 Отговор
    А през това време каде са Мк?
  • 48 шкембе

    12 12 Отговор
    А бе тлъст търбух, докога ще спекулираш с темата македония. Докога ще го играеш голям радетел за българщината. Нали всичките ви лъжи ги виждаме. Подкрепяш един крадец и лъжеш за да можете заедно да крадете кой колкото може. Пропаднал несретник тръгнал пак да лъже хората с македония.
  • 49 От. Варна

    6 10 Отговор
    Внимание, внимание! Воеводата - патриот става по-опасен за сигурността на България от ББ. Кой го толерира? Той не може на своя глава да е толкова инициативен по случая?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Правиш сметки без кръчмар, а

    3 3 Отговор

    До коментар #44 от "Без коментар":

    В тоя ред на мисли, по същото време македония е била на мелмак, тъй ли сметкаджийо
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 БЮРМ/FYROM

    10 7 Отговор
    Абе какво говори това Шкембе което само пари го интересуват!пускаи там нашите братя от Македония! Македонците и българите са 2 братски народа и това е факт!
  • 54 Португалският апелативен съд намира тест

    3 3 Отговор
    Португалският апелативен съд намира тестовете за PCR за ненадеждни и вдига карантината.www.tkp.at/2020/11/17/portugiesisches-berufungsgericht-haelt-pcr-tests-fuer-unzuverlaessig-und-hebt-quarantaene-auf/
  • 55 Скот Хамилтън

    1 3 Отговор
    В представите на господин стойнев вие се славите като педофил.
  • 56 По подготвен си за скандинавия,

    17 1 Отговор

    До коментар #30 от "Скандинавец преподавател в България от 25г":

    Пиши за отношенията дания норвегия, или квото там си избереш, недей писа неподготвен, БГ сме били под турско, но говорим български, не сме етнически турци, македония не е била под българско робство, а е била географска област на БГ-вардарска македония и говорят български, понеже са етнически българи,как ги сравняваш, бай х...

    Коментиран от #122

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Все още няма коментари

    12 6 Отговор
    Къде отидоха 300 милиона лева комисионни от закупуването на изтребители ф16 блок 70 кеш преди 15 месеца.??

    Коментиран от #62, #66

  • 59 Чети да знаеш

    17 2 Отговор

    До коментар #30 от "Скандинавец преподавател в България от 25г":

    Не забравяй, че Викингите са от Тракийски произход.
    Колкото до Славяните можеш да ги поканиш в Скандинавия.
    Ако ги намериш някъде по света?
    Колкото до племената, които са пристигнали на Балканите ,
    картината от генетични следи от тези племена, е по наситена в Южна Швеция от колкото в целия Балкански полуостров, та се чудя, къде отидоха Хуните след смърта на Атила ?
    -,Да ти отговоря, за да не се чудиш, Удевала в Нора Бухуслен , е едно от местата, където популацията на Хуните е най гъста в Европа. Честити роднини славяни!
    А, да си чул нещо, за Гетите- Готи?
    Тези от "Скития Минор"и Мизия, боравим с Римски факти не Руски ????
    Йорданес, пише ама кой го чете????????????????

    Коментиран от #65, #84

  • 60 Бегето и македонията имато 1 общо

    7 5 Отговор
    И това е че се управляват от комунистическите служби

    Коментиран от #69

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Чети да знаеш

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "Все още няма коментари":

    На Доналд Тръмп в Офшорката.
  • 63 мюмюн

    4 2 Отговор
    Егати смешния македонски сайт
  • 64 Българин

    9 1 Отговор

    До коментар #30 от "Скандинавец преподавател в България от 25г":

    Преподавател си но познанията ти по история са нулеви,сигорно си по природознание.
  • 65 Българин

    5 1 Отговор

    До коментар #59 от "Чети да знаеш":

    Хуните не са монголи е масагети.

    Коментиран от #120

  • 66 ПСР

    3 1 Отговор

    До коментар #58 от "Все още няма коментари":

    А за немските кораби?-познай!
  • 67 Пълни измишльотини

    7 0 Отговор

    До коментар #30 от "Скандинавец преподавател в България от 25г":

    Много е грозно когато си измисляш лъжи с които да защитаваш тезата си.
  • 68 националист

    9 8 Отговор
    ВМРО е партия водеща една общонационална, последователна и отговорна политика и има и ще има своите последователи навсякъде в България ,напук на безотговорните комунистически провокации,които нямат място в българския живота .В България няма място за русофиломакедонски престъпници.
  • 69 А разликата е една,

    4 0 Отговор

    До коментар #60 от "Бегето и македонията имато 1 общо":

    БГ от български служби, а македония от сръбските служби
  • 70 Аман от ПатрЕотари...

    1 4 Отговор
    По традиционна пещерна Кремълска рецепта...
  • 71 ТОРБАТА БИЛА

    5 5 Отговор
    ТРИГУШИЯ СМЯТА ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ СЕ ХАРЕСА ,........СВИ.СКА МУ РАБОТА !
  • 72 qwerty

    4 4 Отговор
    каква марка и модел му беле часовника? като гледам не е от евтините, а само от минстерска заплата не стига за подобно произведение на изкуството-трябва и пашапорт😂
  • 73 Само така

    12 2 Отговор
    Само така, няма как да подкрепяме фалшифицирането на историята ни. Може да се наричат както си искат, но Самуил, Климент, Иван Владислав и редица други сами са се определили какви са. Хората от Вмро също са се определили какви са. Това, че Русия е Англия са решили през пропагандата на Сърбия и Гърция да си направят нова балканска нация, не изключва това да става не на база фалшифициране. А относно коментарите долу, само тролове, които се опитват да променят твърдата решителност на българина да си пази историята. Браво на ВМРО и правителството, че не позволяват бруталното фалшифициране, че българската нация се състои само от татари ... а видиш ли другите са хем по древни хем по чисти... Айде бастуни, хващайте пътя за гората
  • 74 Де Факто

    3 7 Отговор
    И ШКЕМБЕЛИЯТА смята, че вечно може да хитрува !!!
  • 75 Чакай малко

    5 5 Отговор

    До коментар #15 от "JEFF":

    Джамбазка е македонско девойче. Даже сега доброволно е санитарка.
    Момата е дупена!
  • 76 Фатих Мехмед

    1 10 Отговор

    До коментар #30 от "Скандинавец преподавател в България от 25г":

    Браво браво заколи ги направо ги утрепа грабителите бугари бравос

    Коментиран от #79, #98

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Българин

    5 1 Отговор

    До коментар #76 от "Фатих Мехмед":

    Сигурно имаш отвратителен живот.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 павел пенев

    5 2 Отговор
    Позицията на Каракачанов е патриотична и национално отговорна,нищо че е дебел и корумпиран.Има и други,които за щастие са малко на брой,слаби честни но национални предатели по т.нар. македонския въпрос.

    Коментиран от #83

  • 83 ПСР

    2 3 Отговор

    До коментар #82 от "павел пенев":

    Ужасно си противоречеш.
    Няма как да си"национално отговорен"и корумпиран,едновремено.
    Корупцията руши Държавата.
    С него съм бил на маса-ако си го видял,как се храни и пие на чужда сметка,"националната и патрЕотична"отговорност,се изпаряват на мига
    Паспорти,снабдяване на Армията,бойни кораби,Ф 16...ти представяш ли,за какви комисионни иде реч?
    Колкото до РСМ ...,да,ние сме в правото си,като българи.Саво че,торбичката "Билла",прибира дивидентите от нашето право.
  • 84 София

    1 5 Отговор

    До коментар #59 от "Чети да знаеш":

    Какво е славянството ? Само политически термин използван за първи път от императрицата на Русия Екатерина. Решили са да обединят народите на Русия и Балканите убеждавайки ги че има нещо божествено което ги свързва. Няма лошо народите да се поддържат в братски отношения но славянството не е ген , събрани сме от коле и въже за да може Русия да ни владее.

    Коментиран от #85

  • 85 Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #84 от "София":

    Ок тогава започвай да учиш английски и да пишеш на латиница

    Коментиран от #87

  • 86 цербер

    8 1 Отговор
    Алооу,макетата,ще ви гони смок,ама де да видимъ!
  • 87 София

    2 3 Отговор

    До коментар #85 от "Българин":

    Това го четох преди време в една книга "Авантюрите на руския царизъм в България" Книга базирана на документи, естествено това не означава че всичко непременно трябва да бъде вярно но се вижда Русия под друга светлина.

    Коментиран от #121

  • 88 Стефан

    9 0 Отговор
    Коментари на много ниско равнище! Че македонският език е произлязъл от българския, няма никакво съмнение. Погледнете синтаксиса му само. Ако приемем непредвидените твърдения, че македонският език съществува от стотици години, ще излезе, че ние говорим на негов диалект.
  • 89 Стефан

    0 0 Отговор
    ...налудничави, а не непредвидени...
  • 90 Скит'Ник

    1 8 Отговор
    Каракачанов: В Скопие смятат, че могат да хитруват..
    Ами и Те същите, като Тебе ве комито.Само не се знае, Кой от Кой пръв е видял!
    Присмял се Хърби на Щърби.
  • 91 Скандинавец преподавател в България 25г

    6 14 Отговор
    Кой е Александър Македонски от когото трепереше половината човечество преди хиляди години??Каракачанов е опорка на Кремъл и ще се опита да извади България от ЕС и НАТО! "Това е много добре" ще кажат неокомунистите от вас! Но неокомунистите не са в час и не знаят, че ако ви изкарат от ЕС и НАТО, това което ще плащате ще го плащате 1300 години след това! А сте на крачка от изхвърлянето ви оттам! Не може да налагаш на друг народ на какъв език да говори и от какъв произход да бъде! Все едно на вас българите да ви кажат от Турция ''ние имаме обща 500 годишна история'' вие сте претопени като нация и сте 99% турци и ще говорите от утре на турски език, а територията на България всъщност е турска земя?! Не става така нали..???Още повече, че когато 12-те татаромонголски племена водени от Аспарух, прогонени от руснаците от рускотатарските степи са дошли, по тези земи тук е имало славянски, македонски, мизийски, тракийски, ромейски и няколко други народи всеки със собственият си език хиляди години преди татаромонголското нашествие през 681 година....А пък и тази смесица, тотална мешавица за 1300 години и няколко робства наречена български народ в никакъв случай не става за националистическа... Тo виe бългaритe ce cрaмувaтe дa ce нaрeчeтe бългaри, тa кaквo ocтaвa зa другитe, кoитo имaт пo-кaчecтвeнa иcтoрия и прoизхoд...

    Коментиран от #94, #109, #118

  • 92 BILLA

    0 5 Отговор
    Само аз мога да хитрувам.

    Коментиран от #93

  • 93 Боки съм

    0 3 Отговор

    До коментар #92 от "BILLA":

    Можеш ама моито шкафче е фрашкано с евро и злато
  • 94 Да еааа!

    11 1 Отговор

    До коментар #91 от "Скандинавец преподавател в България 25г":

    А бе Павароти, писна ни от твоите глупости. Млъкни, мушмурок бъзлив!
  • 95 Аве Адолф Хайл

    6 0 Отговор
    С напалм трябваше да ги залеете тия жълтопаветни проподняци .....
  • 96 София

    5 1 Отговор
    Днес е празник на албанската азбука и премиерът Зоран Заев поздравява албанците: " Чрез празнуването на деня на албанската азбука ние потвърждаваме общия ангажимент за зачитане и насърчаване на етническото и културно многообразие, това е. БОГАТСТВОТО на Македония " 😅
  • 97 историчар

    10 1 Отговор

    До коментар #30 от "Скандинавец преподавател в България от 25г":

    Когато Аспарух е пристигнал тук680г.още с пристигането си обявява създаването на държава БЪЛГАРИЯ Тук е имало само славянски и тракииски племена но не и държава,това се северните територии на византийсата империя и няма никакви македонци.
  • 98 Утрепал си грозната мутра,

    3 2 Отговор

    До коментар #76 от "Фатих Мехмед":

    Абе какви несвързани факти коментира, няма Що нищо общо, както дяволът чете Евангелието.Бравос на сплетни, съшити с бели конци, рязкай мехмет фатик и онзи тъпанар
  • 99 778

    1 0 Отговор
    Напълно прав е!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 SSsss

    3 0 Отговор
    Много моля "модераторите"да изтрият антибългарските коментари.Тука има 10 трола от "Дисниленд"-С.Македония,който използват езика на омразата.Каракачанов няма да види повече парламента,заедно с Толупа от Банкя,но когато става дума за България и за измислената държава С.Македония е напълно прав.90% от Българите са против наглото племе от геогравска област Македония,най вече за некоректното отношение към България.Крадат история и си създават своя за сметка на България.Гърция ги държа 28 години с вето,заради името и Александър и Ф.Македонски,а сега ще получат от нас още 30 години заради лъжите и омразата към тези,които им подават ръка.След 30 години в геогравска област македония ще има повече албанци от колкото сърбомани с промити мозъци.Никога не е имало нито държава Македония нито македдонска нация.Македония като геогравска област,винаги е била в рамките на всички български царства.Езика е български но самосъзнанието в момента е враждебно към България.Твърдо вето,за да не им се привиди 3-та окупация.

    Коментиран от #103

  • 102 Македонец

    0 6 Отговор
    Малко търпение братя македонци.Македонската фаланга във защита и изчакване.Ще дойде новият президент на САЩ.Тоава ще видим войводата колко е смел.
  • 103 Йойо

    1 2 Отговор

    До коментар #101 от "SSsss":

    А защо да ги изтрият,ти ли ще си човека който ще решиш,всеки има право на свое мнение.Нели сме демокрация,всеки ще си казва мнението.А,тук има и много македонци което е нормално да имат различно мнение от нашето.

    Коментиран от #105

  • 104 DO MODERATORITE

    2 1 Отговор
    В България има законодателство, което преследва всякакво насаждане на религиозни, расови, етнически и други подобни спорове; както и решаването им по насилствен път. За македонците - те са млада нация, имат нужда от национална идентичност. Част от тази идентичност, освен взимането на история от съседните държави е - ти сам да си избираш кои са ти враговете. Интересното е, че за тези хора враговете са българите, а не примерно албанците, сърбите... Гърците също са им врагове, така че може да се каже, че в това отношение българите и гърците са на едно ниво, поне в очите на тези македонци, които страхливо и анонимно се занимават с писане на гнусни коментари по адрес на България. Добре е да се знае, че тези хора са страхливи, защото са анонимни, или по-скоро са анонимни, защото са страхливи.
  • 105 BGBG

    4 0 Отговор

    До коментар #103 от "Йойо":

    Лъжите не са мнение а Фейк.Прочети някоя македонска медия с тематика България и българския народ и ще запееш друга песен.Това е най гнуусното племе пръкнало се преди 70 години.Не съм толерантен към хора които ми показват омразата си и в същия ,момент искат от мен подкрепа. Няма как да се получи.
  • 106 123

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "Скандинавец преподавател в България от 25г":

    Мизийски и Тракийски племена има като наименования-всичките са тракийски племена и от двете страни на Дунаваи северна България са Гети,тези в южна България са наричани траки има малка разлика в дилакета на говоренето им.Има римски заселници и войници от сегашна Италия ,и местни траки под стара планина говорещи гръцки а над нея говорещи латински, и власите които говорят латински.Патрия Хуногурия на Каган Кубрат е победена от Хазарите,което е тюркско племе от царски род Асина които са с юдейска религия.Патрия Хунохурия(Велика България) е основана от отцепилите се от Аварския Каганат 7 племена които се оттеглат и заемат най източните земи на Аварския каганат и в западната част над черно море.Всички отцепници от Аварския Кагант са наричани Българи, 30 000 Оногурско племе смесено с Венди и Готи са тези които основават Дунавска България. Никакви татаро монголи не са идвали с Аспарух. По същата логика 70 000 българско племе на Кубер навлязло и установило се в сегашна Северна македония са също монголо татарски номади, чийто потомци са днешните северо македонци.

    Коментиран от #116, #117, #119

  • 107 така така

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "!!!?":

    крадливия цървул от Дондуков-2 го чака ИМПИЙЧМЪНТ.
    15 000 лв. заплата ще му приседнат. Затова не се обажда вече.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 МЪкeдoния

    0 1 Отговор

    До коментар #91 от "Скандинавец преподавател в България 25г":

    Със започване на ускорените предприсъединителни преговори за членство на Македония в ЕС умирa привaтизирaният oт кaрaПрac БКП-мaкeдoнoфoбcки прoпaгaнднo-мaнипулaциoнeн БИЗНEC за бюджетни "секретни" милиони - и в Мaкeдoния и в Б-ия, къдeтo трябвa дa ce връщaт oткрaднaтитe имoти и aктиви нa умишлeнo нeдoпуcкaнитe зa прeрeгиcтрaция мaкeдoнcки брaтcтвa! Умира и замисъла за ползване на Македония за изпиране на корупционните милиони от шкафчетата (като Бисеров от ДПС)! Cъщo умирaт и привaтизирaнитe oт шeфoвeтe нa кaрaПрac ДC-кoнтрaбaнднo-шпиoнcки кaнaли прeз Зaпaднитe Бaлкaни и Eврoпa, пoдcилeнo и oт удaрa нa Eврo-пaкeтa Мoбилнocт - кoнтрaбaндaтa и шпиoнaжa c ТИР-oвeтe, пoлзвaни и oт руcкитe CВР и ГРУ! Зaтoвa Джaндбaз пeeeрac, Aндрo cлaбaнкa и Андюша Ковач контеса Месечкова ca първи плaтeни бoрци cрeщу пaкeтa Мoбилнocт и срещу Македония в ЕС!
  • 110 ТОРБА С ТАКОВА

    2 0 Отговор
    А ТИ ДОКОГА СМЯТАШ ДА ХИТРУВАШ КРАДЕЙКИ ОТ ТЕСКЕРЕТА И ВОЕННИ ИМОТИ И КОМИСИОННИ, ДЕ КАЖИ ТОВА БЕ БОКЛУК ЧЕРВЕН !
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 ПРЕДАТЕЛИ

    0 0 Отговор
    МАКЕДОНИЯ СКОРО ЩЕ БЪДЕ ПРЕИМЕНУВАНА В АЛБАНИЯ , А ПОСЛЕ И НИЕ СМЕ НА РЕД ЗА СЪЩОТО ИМЕ ! - ТОВА ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА ОТ ЕВРОСЪЮЗА , ЩЕ НИ ПОМОХАМЕДАНЧАТ ЗАРАДИ НАШИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ГЕРБ И БСП + ДПС ! ПО ДОБРЕ БЕШЕ ТУРЦИЯ ДА НИ ПРЕВЗЕМЕ !
  • 113 Папа

    1 0 Отговор
    За какво са ни жителите на РСМ?
    Обиждат, рушат паметниците, фалшифицират историята, следат се взаимно и ако някой прояви благосклонност към българите и България, бъдещето му е затворено завинаги, такъв жител на РСМ е по-добре да дойде в България (което той прави), за какво ни са такива хора?
    За какво ни е ж.п. линия между Скопие и София?
    За какво ни е коридор номер 8?
    Стойте си там и се гледайте с албанците, че те май ще станат 1/2 от вас.
  • 114 СусБе

    2 0 Отговор
    И най-тъпия маке-донец е по-умен от тоя толупчо шкембев!
  • 115 чети да знаеш

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Този, Толуп №2 ,много за умен се пиши.
    Оставка и в затвора!
    ЗАБАТАЧИ БЪЛГАРИЯ ДО ГУША ,ТРЪГНАЛ ДА ОПРАВЯ МАКЕДОНИЯ?
  • 116 Така е чел си

    1 0 Отговор

    До коментар #106 от "123":

    Само да допълня, че три от тези племена са от едно и също потекло което в древна Фригия, идва от Троя, 10000 на брой..
    И се заселва на Кримския полуостров.
    От там, от Троя по това време тръгват и Франките , франки означава" неубоздаем".
    Склавини и Анти са със общи корени , от тези , които наричат славяни ,което няма нищо общо с Турски корени и затова, езика им при идването на Балканите, не е бил пречка за местните Балкански траки.
    Те се явяват освободиели на подтиснатия от Ромеи, нород на тракийските племена и затова държавата става мощна и остава толкова дълги години.
    Така, че древните траки са в основата на всичко което е антична история, Пеласгите, старите траки основават РИМ.
    Но и не само Рим, но за това друг път.
    За разлика от Хуните, които са действали отвъд Дунава и изчезват след 100 на години.
  • 117 Поправка

    1 0 Отговор

    До коментар #106 от "123":

    Ако знаеш Шведски , то можеш да прочетеш за древните славяни
    наричани Склавени ,които са род със Антите, те поемат на юг, от Дунав.
    Готи и Хуни са над Дунава , те действат в северната част на Европа в Швеция има доста Хуни и Готи заселници от тово време и в Цяла Скандинавия като цяло.
    Нека се придържаме към Шведските факти, не Българските.
  • 118 чети

    1 0 Отговор

    До коментар #91 от "Скандинавец преподавател в България 25г":

    Александър Македонски е Тракийски Император от Македония.
    Пълковадец от племето Македони, успял да присъедини голяма част от Траки и Гърци в похода му срещу Персия.
    Не успява сам а със помоща на всички, около него разбира се.
    Включително и баща му Филип които е Български Цар за кратко, както и Александър.
    Македония като сила е около 600 години ,след като била завладяна от Римляните и Византия по късно.
  • 119 чети да знаеш

    1 0 Отговор

    До коментар #106 от "123":

    ТИ ЯВНО, не си ПРЕПОДАВАТЕЛ в София ,И НАЙ МАЛКО ШВЕД?
    Пишеш за факти от Руския вариянт на "Уикепедия ",а не използваш Шведския, който ти е роден" уж " език.
    Аз чета и на двата езика и намирам огромна разлика в това, което пишеш.
    Ние Българите, не сме прост народ , момче!!!
    От Балканите до Монголия пишат на Кирилица?
  • 120 чети и помни

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Българин":

    Да след като са тръгнали, да се обединят със Анти и Склавони на поход на запад, вероятно да са една част от " Кралските масагети".
    Защото са били неудържими във войните.
    Някой ги наричат Кимери, но пак скити-траки???
    От там иимето на Кимерийския полуостров.Крим, по късно.
    Или по- вероятно ,Антични Троянци от Фригия?????.
    От там и името Анти?????
    Има такива , сведения!
    Относно корените, на Склавони и Анти.
    Завоевателите над Византия на Балканите-Антите, още през 450 година някъде, но ги осмиряват временно, като им дават Скития Минор и ги правят охрана на Византия от север. те са едни от онователите на Велика Тракийска България в 681 г., заедно със Склавоните.,
    От този периад нататък , Македонците траки ,имат същата съдба като Българите траки, без разлика.
    Та и до днес...
  • 121 чети да знаеш

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "София":

    Фактите, ти дават право на твоите коментари ,съгласен съм със теб.
    Има много хора, които се мислят за Татари, все още, трагедия е.
  • 122 Питам учителя

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "По подготвен си за скандинавия,":

    Този, Скандинавец и учител , от София , трябва да отговори, кой от Кралете на Скандинавия , изкла с ножове
    елита, на една от тези държави, след като ги напи до безсъзнание,
    а им беше обещал преди почерпката , амнистия?
  • 123 До 116

    0 0 Отговор
    Какви траки,какви пеласги са основали Рим?! Етруските,те да основополагащият народ на Империята.Ще ми се хукне някой от Казанлъшко да ми основава древния Рим..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове