Last news in Fakti

3 Януари, 2013 20:37 2 380 50

Борисов обвини Тройната коалиция за дюните в Несебър

  • несебър

Когато говори за  оставката на министъра на земеделието, евродепутатката най-напред трябва да поиска оставката на тогавашния премиер на Тройната коалиция Сергей Станишев, на тогавашния министър на земеделието Нихат Кабил и на тогавашния кмет на Несебър Николай Димитров, който беше опонент на последните избори на кандидата на партия ГЕРБ. Това заяви премиерът Бойко Борисов в коментирар на поисканата оставка на Мирослав Найденов от Илияна Йотова, предаде Агенция "Фокус".

"Разбирам съжалението на г-жа Йотова, затова, че никога досега не е имала такъв премиер, който е готов да спре сделка като тази, и й съчувствам", отвърна лично премиерът Бойко Борисов.

„Утре аз съм изпратил министър Найденов да отиде на място в Несебър. Нека евродепутатът Йотова да изпрати на място Станишев, тогавашния земеделски министър, за да може да се разбере кой какво и как е направил”, призова той.

По-рано Илияна Йотова заяви пред агенцията, че според нея премиерът - с факта, че спря тази сделка - на практика е подписал оставката на Найденов, тъй като е признал неправомерните действия на своя министър.
"Честта изисква министърът на земеделието да си подаде оставката. Найденов се опитва да прехвърли собствената си отговорност върху своите заместници, опитвайки се под чадъра и закрилата на коледните празници да хързулне една такава доста апетитна сделка за доста пари. Във всички случаи, в които има проблем с министерството или то се тресе от поредния скандал (да си спомним печалните „калинки”), той се опитва по всякакъв начин да прехвърли отговорността върху своите служители, но никога не я поема сам", добави тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГ Предател

    1 7 Отговор
    Много лъже нашия Премиер! Фирмата опитала да се облажи от далаверата е на КУМЕЦА НА ЦВЕТАНОВ, същия който натопи тъста си, за да отърве кожата!!!! СРАМ! Фирмата е регистрирана три месеца преди да започне да руши стохилядни дюни , които са в Натура 2000 и са уникално природно богатство. Бог да пази България от тези и от предишните и от следващите , които са производни на ДС, т.е който още не е проумял ГЕРБ, БСП, ДПС и ДСБ са една и съща партия.

    Коментиран от #9

  • 2 ЛУД ЛЕР

    4 1 Отговор
    БРАВО ТОЗ ПОЧНА ДА МЕ КЕФИ КАКЪВ БЕЗОЧЛИВ
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ЛУД ЛЕР

    1 3 Отговор
    ПЛАДНЕШКИ КРАДЦИ -ТЕЗ ГЕРБАДЖИЙСКИ СА ТОЛКОЗ ПРОСТИ ЧЕ НЕ МОГАТ И ДА КРЪДАТ КАТО ХОРАТА

    Коментиран от #5

  • 5 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "ЛУД ЛЕР":

    ti vij sebesi be

    Коментиран от #18

  • 6 Бай хой

    1 3 Отговор
    Не дай боже да спечелят следващият мандат, още 4 години ще слушаме как Станишев му е виновен.Крадливи тиквеници.
  • 7 испанец

    1 3 Отговор
    Който е виждал по голям наглец от тая мутра ще го черпя.Заедно с Цецо тия ще затрият България.Боже какъв СРАМ!Докога бе Боже?Тоя още три мандата да кара все друг ще му е виновен.То на калпав ... вълната му пречи.

    Коментиран от #16

  • 8 фишеци

    1 0 Отговор
    Като пак му е виновен Станишев си има СЪД, там може да се докаже кой е виновен!!!!!
    В крайна сметка няма значение, кой от коя партия или дружина е, важното в случая е виновните да си понесат последствията и да си лежат присъдите в затвора!!!!!
    ДО СЕГА няма нито един осъден, а само празни приказки за най простата прослойка от населението......
  • 9 истината

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "БГ Предател":

    А бе що не вземете да си спомните кое правителство прави замянките доколкото си спомням Борисов ги спря Помислете малко.Сега поне се прави нещо макар и да не достатъчно Натрупаните проблеми от години управление на комунисти и социалисти си е много работа един Бойко не стига
  • 10 Димитров

    1 0 Отговор
    Айде, старата песен на нов глас.Борисов няма ли да си смени репертоара - все 3-ната коалиция му е виновна - тази плоча вече се изтърка. На въпроса - Кой ми ".ра" в гащите,г-н Борисов пак би отговорил- тройната коалиция. Не ,че те са цвете за мирисане, и едните и другите са един дол дрекни, хвани едните и удари с тях другите,но не може в края на своят 4-годишен мандат да се оправдаваш с предишните управляващи, най-малкото защото си имал цели 4 години възможност да промениш нещата. Излиза ,че или не е искал или не е бил компетентен да направи нещо.
    Излиза ,че той чисто и просто е излъгал гласоподавателите с евтин Пиар и популистки изказвания.- без ясна програма, без подготвени кадри, без някаква сериозна подготовка за управление - пуска се по течението, пък каквото ще да става!!
    Радва ме факта , че идват избори , и много се надявам хората да гласуват умно, в противен случай още 4-години управление на анти българската коалиция между Герб,БСП, ДПС, РСЗ, КБГ, СДС -ще е пагубно за умиращото и застаряващото ни население!!!

    Коментиран от #11

  • 11 Тъпчо

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Димитров":

    Много бих искал да ме насочиш малко за гласуването!
    Че съм малко прос!
    Ти кой би ми препоръчал?

    Коментиран от #12

  • 12 калайката

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "Тъпчо":

    Просто е но не включваш, явно защото си прост както сам казваш. Простите гласуват за Б.Борисов а по разумните си стягат багажа. Препоръчвам ти летище София !

    Коментиран от #13, #24, #32

  • 13 И от там накъде?

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "калайката":

    Не че нещо се заяждам, но като отидем на летището, за къде да си купим билет!? Може би навсякъде ни чакат с отворени обятия или автоматично ще станем западно-европейци след пристигането си ли? 90% (може би е повече) работят чираци на местните. Ако очаквате да ви приемат за равнопоставени...надали.
  • 14 Бай хой

    1 1 Отговор
    ГЕРБ не спря заменките а ги продължи.Не спря изсичането на горите а го увеличи.И изобщо от ГЕЙРБ не видяхме нищо да се е променило само лъжи и оправдания 4 години.След като не са се справили с нито един проблем 4 години, не заслужават втори мандат както и ние не сме заслужили с нищо още 4 години да ни крадат и лъжат с прости оправдания.

    Коментиран от #17

  • 15 Стар ТИРаджия

    1 0 Отговор
    Работата е "много прозрачна"! След последвалата препродажба и "печалба" от близо 3.5 млн. лв някой или някои по веригата е пропуснат (или забравен) с "получаването на комисионна" и е "разсмърдял" новината в пространството! И пак се спря "далаверата" защото на това място, тези 29 дка струват доста повече от 4 милиона! Т. е. най-вероятно е щяло да има още "препродажби" до пълно "усвояване на комисионните"! Ако се стигне до съд нищо чудно да има "случки" с разни свидетели! Така се работи в държавите на изток от Анадола...
  • 16 БУМЕР КАМОР

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "испанец":

    kakvo ti e ispanskoto,mojebi sklonosta kam laji.
  • 17 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бай хой":

    ti mnogo znaesh ama ustata na takiva kato teb shte bade zatvorena s vtori mandat na Borisov.
  • 18 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "БУМЕР КАМОР":

    ТИ НА КОЙ ГЕРБАДЖИЙСКИ СИ СИНЧЕ БЕ

    Коментиран от #19, #20, #22, #23

  • 19 БУМЕР КАМОР

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "ЛУД ЛЕР":

    ne moito momche az sam vnuk na chovek koito e darjan v lagerite na smarta na komunistite dokato ne e podpisal che se otkazva dobrovolno ot imotite si.a ti si sin na koi cherven si?

    Коментиран от #26, #27

  • 20 БУМЕР КАМОР

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "ЛУД ЛЕР":

    inache si krasavec na snimkata
  • 21 обичам родината но мразя комунизма

    1 0 Отговор
    Hемога да разбера как може да има още хора които да вярват на Станишев, та тази червена партия унищожи всичко в родината и позволяваше престъпноста да се шири и министрите да си пият с Галеви и да ходят по яхти с Доктора Амигуса и т.н .или бързо забравяте или сте много недодялани. боли ме като гледам как Станишев и Дуган ви лъжат и искат пак да са на власт а вие им вярвате.
  • 22 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "ЛУД ЛЕР":

    iavno iskash Stanishev da e pak premier?a zashto li,zashtoto iavno pri negovoto opravlenie si bil na niakoe mestence kadeto se e pechelelo dobre a se e rabotilo ZERO.e v savremeniat sviat koito raboti i se razviva ima dobri dohodi a tezi kato teb koito lejat na kalkata niakoi da im snasia zashtoto sa partiini chlenove ili pak ima kontakti s dadena partia otjivelica.sajaliavam che srinah mechtite ti za vrashtane na komunizma ama Sorry tova e fakt.

    Коментиран от #28

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Тъпчо

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "калайката":

    Ти в коя страна си в момента?
  • 25 Бай хой

    1 4 Отговор
    Дядо ти е лежал защото е бил престъпник и тогава е имало правосъдие.Е имало е и комунисти като премиера които си сменят политическата единтичност като змиите кожата на пролет.
  • 26 Бай хой

    1 4 Отговор

    До коментар #19 от "БУМЕР КАМОР":

    Дядо ти е лежал защото е бил престъпник и тогава е имало правосъдие.Е имало е и комунисти като премиера които си сменят политическата единтичност като змиите кожата на пролет.

    Коментиран от #29, #30, #41

  • 27 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "БУМЕР КАМОР":

    КАТО ГЛЕДАМ КАКВИ КОЛИЧКИ СИ СЛАГАШ НА АВАТАРА ИЛИ ИМАШ НЕИЗЖИВЯНО ДЕТСТВО ИЛИ ПРАПРАПРА ДЯДО ТИ Е БИЛ РЕПРИСИРАН А ТОЗИ НА МОЯ АВАТАР Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЧЕТО ВИ ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ БОКО ТИКВАТА

    Коментиран от #31

  • 28 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "ВИП АМГ":

    КОЛЕГА ЦЯЛ ЖИВОТ СЪМ СИ РАБОТИЛ ЗА СЕБЕ СИ А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ПРЕЗ МОИТЕ ФИРМИ СА МИНАЛИ ХИЛЯДИ ХОРА ДОРИ И СЕГА ПРИ ТЕЗ ДАВАМ ПРЕПИТАНИЕ НА 50 СЕМЕЙСТВА И АВАНТА НЕ СЪМ ПУСНАЛ НА НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО А СЕ ДРАЗНЯ НА ТАКВИЗ КАТО СЕ МЪЧАТ ДА СЕ НАДСКОЧАТ ОТ ЦЪРВУЛ ЛАЧЕНА ОБУВКА НЕ СТАВА ТОВА ВАЖИ ЗА ЧОКО И БОКО ГЛАДНИ КОМЛЕКСАРИ

    Коментиран от #33

  • 29 божеее

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "Бай хой":

    И ти не знаеш какви ги говориш. Значи всички, които са ги пращали в концлагери са били престъпници, така ли? Тези от ДС са били цвете, а тези по концлагерите са били престъпници? Всички, които са били против комунизма и са имали други разбирания са ги пращали в затвор. Това нормално ти ли се вижда. Никой не смееше да каже нещо против Тодор Живков и обкръжението му. Комунистите са разсипали живота на много хора. Така че не приказвай глупости.

    Коментиран от #34

  • 30 БУМЕР КАМОР

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "Бай хой":

    znaeshli cherven moiat diado beshe chovek koito vinagi e bil sochen za primer za chestnost neshto s koeto tvoite cherveni rodnini niama kak da se pohvaliat.nenavijdam hora kato teb koito se mazniat na Stanishev s ideiata da zahapiat pone troha ot paia.ti si sram za nashiat narod a za tova che nareche prestapnik chovek koito dori ne poznavash gospod shte te sadi a ne az.
  • 31 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "ЛУД ЛЕР":

    po dobre snimka na avtomobil ot liubima marka otkolkoto snimka na gibon.mojebi se oprilichavash na maimuna neznam

    Коментиран от #37

  • 32 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "калайката":

    a ti v koia darjava si be
  • 33 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "ЛУД ЛЕР":

    ti mai mnogo se velichaesh?za kakav se vze be prez tvoite firmi minali hiliadi hora xaxa lapeto pak fantazira.

    Коментиран от #36

  • 34 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "божеее":

    blagodaria na gospod che ima normalni hora kato teb.v slucheia cherveniat zashtitnik e narekal nevinite hora prestapnici a ubiicite e kachil na piadestal.
  • 35 не на престъпната партия БСП

    1 1 Отговор
    Hемога да разбера как може да има още хора които да вярват на Станишев, та тази червена партия унищожи всичко в родината и позволяваше престъпноста да се шири и министрите да си пият с Галеви и да ходят по яхти с Доктора Амигуса и т.н .или бързо забравяте или сте много недодялани. боли ме като гледам как Станишев и Дуган ви лъжат и искат пак да са на власт а вие им вярвате.
  • 36 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "ВИП АМГ":

    МОЙТО МОМЧЕ ОТ 1994 ГОДИНА ХРАНТУТЯ ТАКВИЗ КАТО ТЕБЕ БЕ

    Коментиран от #39, #40

  • 37 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от "БУМЕР КАМОР":

    КОЛИТЕ СА ЗА КАРАНЕ НЕ ЗА ГЛЕДАНЕ

    Коментиран от #38

  • 38 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "ЛУД ЛЕР":

    az i tova pravia samo deto ne sam na pred kato teb da hrania horata.ti si golemiat boss s mnogoto firmi s xiliadi slujiteli nali taka?

    Коментиран от #43

  • 39 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "ЛУД ЛЕР":

    parv o nahrani sebesi che kato gledam mai ot kakto Borisov vi spria krancheto za iztochvane na dds i kup drugi komunisticheski praktiki laete na gladno.

    Коментиран от #46

  • 40 Румен Петков

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "ЛУД ЛЕР":

    искаш ли и мен да нахраниш червени братко че Борисов ни прецака всички схеми от които се хранехмер даже и Галев го няма а добре ни хранеше а ма ти най добре знаеш червени браткол

    Коментиран от #42

  • 41 не лъжете отново

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Бай хой":

    БСП да не хитрува профилактично.. ТОВА е тяхна сделка заложена още 2007 г с "отписването" на дюните.. а Йотова да мълчи - Червенобузест трътлест червен .. .. какво направи Ти за страната като Евродепутат? Плюеш в Европарламента България вече 3 години и "разобличаваш".. плюеш с лигите на кървавочервената простотия и прибираш заплата в Брюксел...
  • 42 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Румен Петков":

    Rumene oshte dalgo shte plachete zashtoto skoro niama da ste na vlast
  • 43 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор

    До коментар #38 от "БУМЕР КАМОР":

    КОГАТО ИМА ПРОИЗВОДСТВО ИМА И МНОГО ХОРА ЗАЕТИ В НЕГО

    Коментиран от #44

  • 44 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "ЛУД ЛЕР":

    pomogni na Rumencho vij kak te moli,nali si ot goliamoto proizvodstvo.xaaxa
  • 45 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор
    ТИ МАЙ НЕ САМО КАРТИНКИ НА КОЛИЧКИ РАЗГЛЕЖДАШ АМИ И МНОГО БАНДИТСКИ ФЮЛМЧЕТА ГЛЕДАШ ДОКАТО ГО ИЗМИСЛИШ ТОЗ ПСЕВДОНИМ

    Коментиран от #47

  • 46 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор

    До коментар #39 от "ВИП АМГ":

    НЕ ЗНАМ НА КАКВО ЛАЯ НО НЕ СЕ ПРАВЯ НА ВИП И НЕ СЪНУВАМ АМГ-ТА
  • 47 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "ЛУД ЛЕР":

    dobre sa ti zachervili zadnika xaxa
  • 48 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор
    ТАМ Е НАПИСАНО КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЦЕДИРА С ЧЕРВЕНИЯ ЗАДНИК
  • 49 БАЙ ХОЙ

    1 0 Отговор
    Повечето криминални преди 89г. днес се пишат десиденти.Който е бил антикомунист е очистен в лагерите.Останалите са доносници и предатели.Ако слушаме клакьорите трябва да недоволстваме от тия които не са вече на власт и да оставим престъпниците да крадат на воля.О неразумни и юроде.

    Коментиран от #50

  • 50 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "БАЙ ХОЙ":

    НА НАРОД КОЙТО СИ Е ИЗБРАЛ НЕГРАМОТНИК И ЗАВЪРШЕН ПРОСТАК ЗА ПРЕМИЕР НЯМА СМИСЪЛ ДА СИ ГУБИШ ВРЕМЕТО ДА МУ ОБЯСНЯВАШ КАКВОТО И ДА Е БИЛО
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове