Last news in Fakti
16 Януари, 2022 9446

Кой пръв ще "изпищи" в спорта?


  • Илиана Раева Председател на Българската федерация по художествена гимнастика Г-н Министър, БФХГ никога не се е ползвала с комфорт, за да работи! Нашата федерация е получавала онова, което и се е полагало за постигнатите резултати и за цялостната дейност и труд, които влага за развитието на този спорт. БФХГ не е създавала никакви проблеми на който и да било министър, по какъвто и да е повод и за това сме получавали уважително отношение от всички министри на спорта досега. Не знаех, че дори на секретарката Ви при огромна нужда е проблем да се звъни! Напълно нормално и в реда на нещата е да търсиш връзка с ресорния си министър при проблем. Най-малко съм си представяла, че ще размахвате името на съпруга ми Наско на такава официална среща на федерациите, в присъствието на всички президенти. Това е възмутително! Спортът има нужда от министър, който да уважава усилията и постиженията на българските спортисти и спортни федерации. Като адвокат, който жонглира перфектно с думите и подредбата на изречението, би трябвало да бъдете по-умерен и да знаете, че българският спортист, особено онзи, който е донесъл много победи и поводи за гордост и слава е СМЕЛ и не се страхува от войни, та бил той и на прага на 60-тата си годишнина. Апелирам за повече респект към БФХГ, която тази година ще чества 70- годишнина на своето велико съществуване.
  • Радостин Василев Министър на младежта и спорта На нито една федерация няма да се пречи, напротив, очаква се сега да получат най-голямото финансиране за всички времена. Надявам се само да са открити към нас. Моите наблюдения показват, че федерацията по художествена гимнастика се ползва с по-комфортни финанси. Аз не мога да отговарям за психическото състояние на г-жа Раева. Може би трябва да потърси квалифицирана помощ. Аз мога да говоря само с факти. Вчера ми /б.р сряда/ се обиди нейния съпруг, днес тя и аз влизаме в едно предаване. Това е истината и тя често обижда хората. Г-жа Раева дойде с идеята да обиди г-жа Дашева, но проф. Дашева не отвърна нищо. Ние с нея сме в различни етапи от развитието в живота си. Тръгна си без да разбера защо и написа преднамерен, нечестен и лъжлив пост. Ако тя е свикнала да разговаря с министър Кралев и предишното ръководство по този начин, аз комуникирам само по официален ред. Тук става въпрос за принципи. Затова не съм приел досега нито един представител на федерации. Аз съм човекът, който затваря кранчетата, които са текли дълги години към сервилните лакеи на мафията. Първите писъци ще дойдат от лакеите на мафията. Някой може да си мисли, че може да ме вкара в изкуствен скандал. Няма да толерирам просташко поведение. Нито съм нападал нейния съпруг, нито нея, нито нейния спорт. Няма да позволя един председател на някой спорт да извива ръцете на министъра и да ми казва, че има милион и половина лева, отделени в Национална спортна база при Пламен. Те дори си говорят на малко име. Явно Пламен Манолов, който е директор на Национална спортна база, за г-жа Раева е Пламен. За мен те са г-н Манолов и г-жа Раева. Всичко е черно на бяло. Правя всичко възможно да съм коректен. Когато виждам писъците на обгрижваните на статуктвото, това ме прави радостен.

    162 гласа
    16%
    84%
    841 гласа

Коментари

  • 1 ТаУмВзе

    93 21 Отговор
    Таа и сираков, що кинтаж изпраха с тоя уж спорт, не е истина. И не само те де.

    Коментиран от #28

  • 2 Бай Георги

    90 26 Отговор
    Радостин,набиваш и шута,тя нищо не е постигнала по начин достоен за уважение.Дори олимпийското злато искаше,но слава на момичета и Весела,поклон пред тях.
  • 3 Перо

    93 18 Отговор
    Добър старт на министъра! Не трябва да му пука от измислените БГ спортисти, за които даже участието в спортни състезания е върховен успех и с нищо не оправдават отпусканите от държавата средства! Трябва отново да се обмисли финансирането,което да е обвързано с резултатите!
  • 4 Гражданин

    92 21 Отговор
    Такива злобари и интересчии като Раева и мъжа и никога не трябва да ръководят каквото и да е !!!
  • 5 Браво на министъра

    100 21 Отговор
    Това нахално семейство сноби си намериха майстора. Браво на министър Василев.
  • 6 шефа

    56 17 Отговор
    Тая Раева искам да ми освободи кобурите..................................

  • 7 Удовлетворен

    65 13 Отговор
    Господин Василев каза на семейство Раеви, че царят е гол! Т.е. имат едно голо самочувствие, че са център на вселената!
  • 8 Мнение

    48 9 Отговор
    Финансирането това е добре. Обаче има федерации,които взеха пари а харченето е съмнително. Например редно е да се направи една проверка на Федерацията по стрелба.
  • 9 мисирка

    62 12 Отговор
    Добре започвате г-н Министър. А раеви са известни с нахалността и безсрамието!
  • 10 МНЕНИЕ

    46 13 Отговор
    АМИ ТО КЪДЕТО И9 ДА РАЗРОВИШ ВСЕ МИРИША БЕ,...А какъв е в частност приноса й за златния медал на момичетата, Раева или треньорката и екипа никъде не ги споменават, а те заслужават по-вече
    И вираков и раева ,... нямам думи
    Но, методът на новите ми се струва правилен, особенно за спорта...не може на село с 100-200 човека да се прави спортно съоръжение за милиони
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 Мим

    20 56 Отговор
    Смятам,че като за начало Василев много сгреши,още не встъпил в длъжност и показа за кого ще държи,а именно за гришата.Ако беше малко поизчакал,да провери нещата и тогава да действа,а от това излезе,че е министър на гришата..По. този начин,всички останали се почувстваха ощетени,като министър така не се действа....

    Коментиран от #18

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 Извод

    37 9 Отговор
    Каква висока култура излъчват коментарите от синята общност, като идолите си сем. Раева и Сираков.
  • 16 народ

    26 9 Отговор
    Браво Василев!
    Неса пищят!

    Коментиран от #20

  • 17 Сатърчев

    28 4 Отговор
    Тъй ,тъй . След тази частна фамилна федерация започвайте веднага с парите отпуснати на федерацията на Стъкита и разни негови треньори на охранителите му . Шаха също не е за пропускане . Парите са си пари и са раздадени срещу каквото трябва от предишния. А и депутати имаха от неговия град с връзки в бойните спортове.
  • 18 Алфa Вълкът

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "Мим":

    Чакайте малко бе? Ние от държавата ли взехме 40млн лева и от общината 10млн като пловдивските отбори за нови стадиони? Просто ни се разрешава да си направим стадион. Явно се готвим за разширено участие на някакъв форум и София ще е с два стадиона, Националния, Армията. Пловдив и той, сигурно и към морето ще се появи някой нов!
  • 19 Patton Майк

    21 7 Отговор
    Всички очакват да изпищи нашият НАЙ-ГОЛеМ спортист Бойко Борисов. Безспорно той е от водещите ни футболисти , тенисисти и автомобилни състезатели. Кой не е виждал подвизите му по терените ? Кой не е чувал за него ?

    Коментиран от #22

  • 20 Patton

    9 3 Отговор

    До коментар #16 от "народ":

    Нека ! Особено тези от ШАЙКАТА ! Толкоз време го чакаме.

    Коментиран от #21

  • 21 Стига с отклоняване вниманието от кризит

    12 13 Отговор

    До коментар #20 от "Patton":

    Кога ще ги свалим просто Киро и Кокорчо? Не ги щем вече! Достатъчно бели ни струпаха!!!Румбата се уплаши и се самоизолира с каката. Да не измисля нов Проект?
  • 22 Пед@лите си пеят, а кервана дава назад

    11 5 Отговор

    До коментар #19 от "Patton Майк":

    Царя и царедворците ще съблека и единствената риза от нашия народ. Раздават си едни милиони за награди без да има отчет на 2021година и нов бюджет за 2022г.? ОСТАВКА!!
  • 23 Руди

    7 10 Отговор
    Радостин е неграмотен , но много амбициозен провинциалист. Скоро ще бъде бит. Лъже постоянно, виновен е за фалита на ЦСКА. И е от ромски произход.
  • 24 Николай Стоименов

    15 0 Отговор
    Г-н Василев да не пропуснете мишката Стъки и там потънаха доста пари
  • 25 любител

    13 2 Отговор
    браво пич крайно време е на такива като семейството коита някога са дали нещо и искат да цоцат 100г. да им се врътне кранчето .не може така до живот. има много други спортисти които също са допринесли много за Б-я да не получават и една стотинка а тези цял живот да лежът и да лапат. стига вече аванта на гърба на другите.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор

  • 27 дермидон

    5 0 Отговор
    Сиракова - голяма бяла птица.
  • 28 знам само едно

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    ТЕЗИ НЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ,КОИТО СМЯТАТ ,ЧЕ СА ВЪРХА НА СПОРТА ЗАБРАВИЛИ СА КЪДЕ СЕ НАМИРАТ ТЕ СА САМО ЧАСТ ОТ СВОЯТ СПОРТ И ДРУГИ ИМ ВЪРШАТ РАБОТАТА ЗА ДА СА ПОСЛЕ ПО СТУДИЯТА ,КАКТО Е НАВСЯКЪДЕ В СПОРТА .КОРУПЦИЯТА Е ВЪВ ВСИЧКИ ФЕДЕРАЦИИ , В КОИТО РЪКОВОДСТВАТА СА ПРЕИЗБИРАНИ ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МАНДАТА. ЗА ТОВА Е ВИНОВНО БГ ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ЗА ЮЛНСЦ, ПО КОЙТО СЕ РЕГИСТРИРАТ ВСИЧКИТЕ ФЕДЕРАЦИИ И КЛУБОВЕ.ЗНАЧИ МИНИСТРИТЕ СА ЗА ЕДИН МАНДАТ ,МНОГО РЯДКО ДВА КАТО ПРИ ГЕРБЕРИТЕ. ПОСЛЕ ДА ПОГЛЕДНАТ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА РАЗНИТЕ ФЕДЕРАЦИИ КАКВИ СПОРТНИ СПЕЦИАЛИСТИ СА ?РАЗНИ ИНЖЕНЕРИ.ДОКТОРИ И БАНКЕРИ ОСВОБОДЕНИ ОТ ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ И ЛИЧНИЯТ ИМ ПРИНОС ПРОЦЕНТНО ВЪВ ФЕДЕРАЦИИТЕ НА ФОНА НА ТОВА КОЕТО ЛАПАТ ОТ ММС КАКЪВ Е ПРОЦЕНТНО , ПОСЛЕ ПРОТЕЖЕТАТА ТРЕНЬОРИ БЕЗ НЕОБХОДИМИЯ ЦЕНЗ НАПРАВИХА ММС РЕГИСТЪР И НАРЕДБА Н 1 НА ЗА КАДРИТЕ НО МОГЛО ЗА ТЕЗИ ,КОИТО СА НА ЗАВАРЕНО ПОЛОЖЕНИЕ И С НЯКАКВО СПОРТНО АКО ЩЕ ДА Е ПРАВЕШКО НЕ МОЖЕ В МЕДИЦИНАТА ОБЩОПРАКТИКУВАЩИЯТ ЛЕКАР ДА Е ОЧЕН ХИРУР СЪЩОТО Е И В СПОРТА НИ С ТРЕНЬОРИТЕ НЕСПЕЦИАЛИСТИ! ТЕЗИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ ,И СТОЯТ ТАМ ПО 18-20 ГОДИНИ СИГОРНО С ТАКИВА ТРЕНЬОРИ И ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ СА ИМ КАТО МЕЖДУНАРОДНА ЕСКУРЗИЯ Е ДА НЯМА НИКАКВА КОРУПЦИЯ .НЕ МОЖЕ ММС ЕЖЕГОДНО ДА РАЗДАВА НА ЕДНИ И СЪЩИ ФЕДЕРАЦИИ ПО 3-4 МИЛИОНА ПО ПРОГРАМИ НА ММС ЗА МЕЖДУНАРОДНИ ПРОЯВИ ,КОИТО ПЪЛНЯТ ХОТЕЛИТЕ ИМ ПО 6-8 ДНИ ВСЯКА ГОДИНА И СЕ ПЛАЩАТ ПО ТВЪРДО ОБЯВЕНИ ЦЕНИ НА МЕЖДУНАРОДНАТА ФЕДЕРАЦИЯ ,ДА НЕ ГОВОРИМ КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ОТ ТЕЛВЕИЗИОННИ ПРАВА

    Коментиран от #29

  • 29 а да го видим

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "знам само едно":

    ГОСПОДИН НОВИЯ МИНИСТЪР ВСИЧКИ ИДВАТ И В НАЧАЛОТО СА МНОГО ,,ЯКИ А ПОСЛЕ КАТО ЗАМИРИШЕ НА ПАРИ СЕ ОБРЪЩАТ И ГЛЕДАМЕ ФИЛМА СЛУГА НА ДЯВОЛА И АКО НЕ СЕ ПРЕКРАТИ ТАЯ САГА С ПРОГРАМИ ЗА МИЛИОНИ КОИТО СЕ РАЗДАВАТ С ПОДПИСА НА МИНИСТЪРА ЗА КОИТО ТРЯБВА РАБОТАТА СТАВА КАТО ПРИКАЗКАТА ЗА ПОПА
  • 30 ДЪРТ

    2 3 Отговор
    за 62 години в спорта съм срешнал повече бандюги колкото имаше в прехода пи улиците ни и всички на отговорни постове в спорта ни затова олимпиадата 72 ще е с резултатите си мираж за всички министри насам .само приказки за будали и обещания като на сватби
  • 31 Болярин

    10 1 Отговор
    Описателен и болезнено точен коментар от Министър Василев по отношение лакеите на мафията,което е казано точно в десетката!Ето ,че има млади хора макар и неопитни,които могат да направят промяната.Моите уважения към министъра!
  • 32 mnbvc

    7 1 Отговор
    Браво на министъра тая надута кака си намери майстора надявам се следващия да е наско раев,а последния скоро не се е появявал да проси пари,явно се усети че му врътнаха кранчето ,и се покри.
  • 33 Запознат

    0 0 Отговор
    Ти ли да говориш мани мани руди гела ти първо жена си оправи че друг я оправя от доста време нинчето😂 пък после спорта Ей може ли с такава жена да си и да си гей😂

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта