Last news in Fakti
22 Май, 2022 6872

Правилно ли бе отне лицензът на Автомобилната федерация на България?


  • Радостин Василев Министър на младежта и спорта Автомобилната федерация на България остана без лиценз от Министерството на младежта и спорта, след като Радостин Василев обяви, че в деловодството му са постъпили редица сигнали за нарушения. Той се позовава на чл. 24, ал. 1, т. 2, предл. 1 от Закона за физическото възпитание и спорта. Василев заяви, че редица родни спортни федерации продължават да работят в документален хаос, който е бил толериран с години, но е твърдо решен да промени това.
  • Камен Михайлов Председател на УС към Автомобилната федерация на България Председателят на Управителния съвет към Автомобилната федерация на България - Камен Михайлов, разкритикува решението на спортния министър - Радостин Василев, като заяви, че цялото фиаско с отнетия лиценз, е плод на реваншизъм от страна на съветника му - Димитър Илиев. Той твърди, че е спечелил честни и демократични избори за председателското място срещу Илиев, въпреки последвалите протести и съдебни дела. Михайлов също така обвини Василев, че обслужва чужди интереси, като разчиства път за други организации, които да изземат функциите на АФБ.

    268 гласа
    76%
    24%
    81 гласа

Коментари

  • 1 По добре

    4 6 Отговор
    Да увеличат финансирането
  • 2 Пловдив

    38 4 Отговор
    На Алкохолната (футболна) федерация кога?!....

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Когато

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пловдив":

    махнем оттам всички настоящи комунисти...Когато спрем достъпа, на ритнитопковци, до управлението...като футболисти, не ги знам, и не ме интересуват, но като ученици всичко им се подарява......и като им гледам "постиженията" аз ако съм на власт, и една стотинка няма да им дам докато няма резултати!!!!!
  • 4 Левски 1914

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Пловдив":

    А на МЕНТЕТО цска ТИРЕ София 2016 кога?

    Коментиран от #9

  • 5 фАНТОМасс

    8 5 Отговор
    Защо не отнеха къщата на мис Бикини в Барселона за над 2 000 000 евро ? Оказа се , че е купена със заплата 1500-2000 лева на месец. Да не би да има негласна договорка подаръците от Борисов да не се закачат и проверяват
  • 6 Иво

    7 4 Отговор
    Къщата на "Селянката" Йовчева от Кулата не може да се отнеме, тъй като не е нейна, а на фирми от обкръжението на екс- премиера. Може да се конфискува от офшорните му групи и то веднага. Българската прокуратура има думата, ама тя мълчи като глухоням на концерт на В. Маринов....- на видео.
  • 7 на истина

    4 1 Отговор
    На говедата с 40 милиона задължения ко.......га.
  • 8 Руснак

    2 0 Отговор
    Естествено, че отдавна трябваше да стане това.
    Радослав Козлеков съсипа федерацията (не се знае, как убиец на състезания и то два пъти, как е станал тогава президент на федерация) но е факт, че огромните злоупотребие
    от него са факт.
    Хайде стига вече шуробаджанащина в тази държава. Да започне да се търси сметка на всички крадци за тези 32г демокрация.
  • 9 Тото 1 и Тото 2

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Когато НЕ опростят дълговете на сините ! Отборът на Бойко и Шиши се прекръсти шеговито и саркастично от Левски на ЛЕЕВСКИ , заради приетото дарение на Делян от 500 000 ! Това е май , нали ? Гадно ли е ДПС да спонсора АПОСТОЛА ?
  • 10 1122

    0 0 Отговор
    Айде пак борба за постове и власт.Затова в България нещата не вървят,защото се борят за кокала.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта